Birkaç yerde okudum bazıları çok abartırsan Overwatch'a düşer yersin. Bazıları belli etmezsen yemezsin vs. Vs. Önceden, uzun zamandır kullanan arkadaşlar varsa net bilgi rica ediyorum ban yedirir mi?
autohotkey kullandığı için csde ban yiyen biri hiç karşıma çıkmadı ama evet genel olarak ban riski var diyor çoğu kişi. sonuçta ne norecoil ne de wh değil sadece belli başlı yerlerde yapmak için bunny sürekli spamlayacak halim yok ya bu durumda bile mi riskli sence?
@romeus, riskli tabii ki. Oyunun dengesine etki ediyorsunuz. Şu an vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz da kullanıp kullanmamak size kalmış. Birkaç ay sonra haksız yere ban yedim diye konu açarsanız ben de @stalist gibi kahkahayı basarım.