CS2'de bıçak almak için beklenmeli mi?

Celal gelici

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, biliyorsunuz ki son dönemde CS2 kırmızı itemlerin fiyatları bayağı yükseldi, ben de elimdeki kırmızı itemleri sattım. Yaklaşık bir 86$ civarı bakiye var hesapta. Bu bıçak fiyatlari ben alamadan bayağı yukseldi, 10 20 dolar civarı yükseliş oldu. Sizce şu anki 85$ bıçak mı alayım yoksa biraz daha beklemeli miyim? Fiyatlar gene düşer mi? Birkaç yere sordum trade banı kalkınca herkes elindeki düşük bütçeli, yani 80'le 150 arasındaki bıçakları satışa çıkaracak o zaman epey düşer fiyatları gibi yorum gördüm. Sizce doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğruluğu hakkında şüphe edecek ne var ki? Trade ile bıçak çıkartıp satmak isteyen tabii ki bir sürü insan olacaktır.

Perşembe gecesinden sonrasını bekle. Trade banlı itemler piyasaya girecek ve düşüş olacak.
Ne kadar çok o kadar düşük fiyat.
Ne kadar az o kadar yüksek fiyat.

Hocam 30,31 ekimde bıçakların güncelleme gelir gelmezki fiyatlarına yani 30,35 dolara düşeceği söyleniyor.En iyisi beklemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…