CS2'de bir hesabın tüm ayarları nasıl kopyalanır?

500872

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu optimizasyon özürlüsü CS2'den bıktım artık CS:GO'da hiçbir sıkıntı yaşamıyordum,

Abimin PC'de Prime olmayan hesapla CS2 de deathmatch oynarken sıkıntı kasma vs olmuyor gayet normal,
Fakat ona yakın zamanda bir Prime hesap satın aldım Prime hesaptan CS2 deathmatch oynarken sürekli kasmalar oluyor duvarların renkleri bir tuhaf oluyor, adam bir yavaş yürüyor sonra normal tempoyla devam ediyor sanki lag girmiş gibi fakat lag yok, spreyin ortasında takılmalar felan ,grafik ayarlarından da ayar çektim bel ki düzelir diye yok abi aynı , yine aynı bozukluklar vs devam ediyor,

acaba CS 1.6'daki Config.cfg dosyasını kopyaladığımız gibi CS2'de de CFG dosyasını vs tüm ayarlarını kopyalayabilir miyiz? Acaba Prime olmayan
bir hesapta ki tüm ayarlarını Prime hesaba nasıl aktarabilirim?

Bu konu hakkında internette açıklayıcı tam net bir kaynak bulamadım ve çoğu eski video ondan konu açma gereksinimi duydum.

İşlemcisi R5 5600 ekran kartı GTX 1050 Ti.

Bu arada GTX 1050 Ti çok eski kart farkındayım fakat nonprime hesapta stabil çalışırken Prime hesapta böyle kasması karttan kaynaklı değildir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı