CS2'de bir smurf hesabının olması sorun yaratır mı?

10MG

Hectopat
Daha fazla  
Evet sorum basit. Smurf hesabımın olması bir sorun yaratır mı? Daha çok smurf hesap değil de, orada sadece ısınıyorum. Diğerine geçiyorum. Sorun yaratır mı? Banlanır mıyım? Teşekkürler.

Evet sorum basit. Smurf hesabımın olması bir sorun yaratır mı? Daha çok smurf hesap değil de, orada sadece ısınıyorum. Diğerine geçiyorum. Sorun yaratır mı? Banlanır mıyım? Teşekkürler.

Sorun olmaz ban yemezsin.

Kimler kimler ne hileler açıyorlar da ban yemiyorlar, sen smurf kasacağın için mi ban yiyeceksin
Gönlün rahat olsun hiçbirşey olmaz.

Bazıları kasa açmak için 5 hesap satın alıyor onlar yemiyor sen mi yiyeceksin? Ora Valorant değil merak etme.

Ben bide sanırım bunu chatte bağıra bağıra söyledim benim smurfum var diye . Yani bir sorun çıkarmaz değil mi?

Bende var üç tane hileli smurf hesap yasaklanmasını bekliyorum. Normal şartlarda yasaklanan görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…