CS2'de blue gem düşürmek

CaGly

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün gece CS oynarken hadi dedim bir tane daha Desert Eagle açayım ne kaybederim dedim karıma açtırdım kasayı ve bunu düşürdü evde 3 takla attım. Neyse sadede geleyim sizce fiyatı ne kadar olur ve 40 gün sonra skin kalktıktan sonra fiyatı artar mı?

Fotoğraf yüklenmiyor ama patternini söyleyim size
Pattern: 96
Factory New
Float: 0.04

Artacağını düşünmüyorum çünkü diğer blue gem skinler gibi düşük oranda çıkmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam %10-15 civarı bir şansla blue gem elde ediliyor. Diğer silahlarda bu oran %1 belki daha da altında.

Artacağını düşünmüyorum çünkü diğer blue gem skinler gibi düşük oranda çıkmıyor. Yanlış hatırlamıyorsam %10-15 civarı bir şansla blue gem elde ediliyor. Diğer silahlarda bu oran %1 belki daha da altında.
Kankam doğru diyorsun ama csfloat gibi sitelere baktım benimki gibi Rank 1 olan patternler 1800-3000 dolar arası fiyata koymuşlar

Senin pattern ile aynı olan görevde kullanılmışlar 150 dolar civarı. Seninki de büyük ihtimal 200-250 dolar eder.
Kanka hangi siteden bakıyosun bilmiyorum ama bütün skinlerin en ucuza satıldığı csfloatta MW 350 dolar

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-01-10-42-04-897_com.csfloat.app.jpg
    Screenshot_2024-12-01-10-42-04-897_com.csfloat.app.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 41

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı