CS2'de çıkan kasa satılmalı mı?

Rasho01

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar elimde geçen hafta haftalik droptan dusen bu kasa var. Amacim bu kasayı satip bıçak almak ama aklimda bir soru var. Yarin tradeuptan alinan bicaklarin takas bani bitecek ve pazara düşecek. Fiyatlar yine duser mi? Bekleyeyim mi? Yoksa direkt yarin satip bıçak alayım mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-27-22-34-21-601_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2025-10-27-22-34-21-601_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 55
Dostlar selamlar elimde geçen hafta haftalik droptan dusen bu kasa var. Amacim bu kasayı satip bıçak almak ama aklimda bir soru var. Yarin tradeuptan alinan bicaklarin takas bani bitecek ve pazara düşecek. Fiyatlar yine duser mi? Bekleyeyim mi? Yoksa direkt yarin satip bıçak alayım mı?

Hocam tradeuptan alınan bıçakların takas banı çarşamba gecesi bitmeyecek mi?

Hocam tradeuptan alınan bıçakların takas banı çarşamba gecesi bitmeyecek mi?

Doğrudur hocan güncelleme sali gecesi geldigi icin sali günü bitecek diye dusunuyordum.

Fiyatlar net düşecektir ve yarın değil 30 Ekim'de takas banları kalkıyor diye biliyorum.

Bir bekleyin piyasayı görün derim. Takas banı bitimiyle fiyatlar dalgalanacaktır.

Peki kasayi ne zaman satayim ne zamana kadar bekleteyim?

Doğrudur hocan güncelleme sali gecesi geldigi icin sali günü bitecek diye dusunuyordum.

Peki kasayi ne zaman satayim ne zamana kadar bekleteyim?

Kasaların oyundan kalkmasına dair söylentiler çoğaldı, böyle bir durumda kasalar oyundan kalkarsa fiyatları uçar. 100 dolara çıktığında satın bence eğer beklemek istemiyorsanız veya riske girmek istemiyorsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı