CS2'de çıkartmaları değerli kaplama ile kâr elde edilebilir mi?

kizaganhan

Hectopat
İyi akşamlar herkese, M4A1-S CHANTICO'S FIRE (well worn+0,39) kaplamasının normalde 600 TL olması gerekirken 1000 TL civarına fiyatlandırıldığını gördüm. Üzerindeki stickerlara baktığımda 6500 TL civarı bir değerle karşı karşıya kaldım.
Sorum şu, al-sat yapabilir miyim sizce? En azından bir 1000 TL kar ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar herkese, M4A1-S chantıco's fıre (well worn+0, 39) kaplamasının normalde 600 TL olması gerekirken 1000 TL civarına fiyatlandırıldığını gördüm. Üzerindeki stickerlara baktığımda 6500 TL civarı bir değerle karşı karşıya kaldım.
Sorum şu, al-sat yapabilir miyim sizce? En azından bir 1000 TL kar ile.

Steam ve CS'nin kestiği satış payıyla biraz zorlanabilirsin normalde ucuz skinlerde 100 tane satın alım yapıp üstündeki stickerlara göre değerlendirme yapılır artış oranı çok olmaz bir siteden bakılıyordu hatırlayamadım kâr şansı düşük.

Örneğin elimde birtanede Glock-18 Candy Apple(FT) bulunuyor üzerinde değeri toplam 1000 tl yi aşan stickerler var sizin mantığınızla 50 tl fark koymalıyım satarken @izoo

Skinden skine stickerların uyumuna ve kombosuna göre değişir.
Skin yaygın ve güzel bir skin üzerindeki stickerlerden en değerlisi de 4000 tl civarı olan 3DMAX | KATOWICE 2015

Örneğin elimde birtanede GLOCK-18 candy Apple(FT) bulunuyor üzerinde değeri toplam 1000 TL'yi aşan stickerler var sizin mantığınızla 50 TL fark koymalıyım satarken @izoo
Benim mantığımla neden 50 TL fark koyasın.
Örneğin elimde birtanede Glock-18 Candy Apple(FT) bulunuyor üzerinde değeri toplam 1000 tl yi aşan stickerler var sizin mantığınızla 50 tl fark koymalıyım satarken @izoo

Skin yaygın ve güzel bir skin üzerindeki stickerlerden en değerlisi de 4000 tl civarı olan 3DMAX | KATOWICE 2015
Güzel sticker diğerleri ne aşınmışlık durumları da önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı