yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 1 hafta önce CS2'yi yükledim, 6 el falan attım, hepsinde hile geldi. Sizce Valve bu olaya bir çözüm bulur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2024
1 hafta önce CS2'yi yükledim, 6 el falan attım, hepsinde hile geldi. Sizce Valve bu olaya bir çözüm bulur mu?
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.443 Çözümler 5 8 Mayıs 2024 #2 Siz raportlayın, oyunu toparlarlar yoksa oynanmaz hale geliyor.
auditoree Kilopat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 592 Çözümler 1 8 Mayıs 2024 #3 yusology dedi: 1 hafta önce CS2'yi yükledim, 6 el falan attım, hepsinde hile geldi. Sizce Valve bu olaya bir çözüm bulur mu? Genişletmek için tıkla... İmkansıza yakın. Benim cs go'yu bırakma sebebimdi bu, 5-6 sene önce. Hala değişmediğine göre muhtemelen hiçbir zaman değişmeyecek. Rainbow six siege öneririm.
yusology dedi: 1 hafta önce CS2'yi yükledim, 6 el falan attım, hepsinde hile geldi. Sizce Valve bu olaya bir çözüm bulur mu? Genişletmek için tıkla... İmkansıza yakın. Benim cs go'yu bırakma sebebimdi bu, 5-6 sene önce. Hala değişmediğine göre muhtemelen hiçbir zaman değişmeyecek. Rainbow six siege öneririm.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 8 Mayıs 2024 #4 Seçkin hesap mı?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 8 Mayıs 2024 #5 Gabe hamburgerlerini yemekle meşgul maalesef. Oyun bitiyor her anlamda sonra Valorant daha iyi diyince linç yiyoruz.
Gabe hamburgerlerini yemekle meşgul maalesef. Oyun bitiyor her anlamda sonra Valorant daha iyi diyince linç yiyoruz.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #6 GoDd1 dedi: Gabe hamburgerlerini yemekle meşgul maalesef. oyun bitiyor her anlamda sonra Valorant daha iyi deyince linç yiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kanzi oyun bitiyor yaaa yıllardır aynı palavra yıllardır birinci sırada çözemedim sizi nerede bitiyor bu oyun gösterin bari öğrenelim.
GoDd1 dedi: Gabe hamburgerlerini yemekle meşgul maalesef. oyun bitiyor her anlamda sonra Valorant daha iyi deyince linç yiyoruz. Genişletmek için tıkla... Kanzi oyun bitiyor yaaa yıllardır aynı palavra yıllardır birinci sırada çözemedim sizi nerede bitiyor bu oyun gösterin bari öğrenelim.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #7 fiu dedi: Seçkin hesap mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
fiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.479 Çözümler 11 8 Mayıs 2024 #8 yusology dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yüzde %10 hile gelme olasılığı sen kolsuz olabilir ve herkesi hile sanıyor olabilirsin (arkadaşlarım gibi).
yusology dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Yüzde %10 hile gelme olasılığı sen kolsuz olabilir ve herkesi hile sanıyor olabilirsin (arkadaşlarım gibi).
SIOBHAN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.231 Çözümler 3 8 Mayıs 2024 #9 Oynamayın oyuncusuna değer vermeyen oyun niye oynanır ki?
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #10 fiu dedi: Yüzde %10 hile gelme olasılığı sen kolsuz olabilir ve herkesi hile sanıyor olabilirsin (arkadaşlarım gibi). Genişletmek için tıkla... Adamlar spinbot açıyor tek SSG kurşunu ile 3 kişiyi öldürüyor hocam.
fiu dedi: Yüzde %10 hile gelme olasılığı sen kolsuz olabilir ve herkesi hile sanıyor olabilirsin (arkadaşlarım gibi). Genişletmek için tıkla... Adamlar spinbot açıyor tek SSG kurşunu ile 3 kişiyi öldürüyor hocam.