Kendi hesabım bir hafta ban yedi. Oyun için Config dosyalarımı kaydedip geçeceğim hesapta exec ile açmak istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımcı olanlara teşekkürler.
Kendi hesabım bir hafta ban yedi. Oyun için Config dosyalarımı kaydedip geçeceğim hesapta exec ile açmak istiyorum nasıl yapabilirim? Yardımcı olanlara teşekkürler.
Hostwrite Config olması lazımdı kodun sonra da kaydedilecek ismi yazıyorsun bayağıdır girmiyorum ama hatırladığım bu tabii dosyanın ham hali bütün ayarları içeriyor onu kodlarından anlıyorsan biraz sadeleştirip aktarırsın.
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata dosyasının içinde senin steam ID'ne ait klasör var. Bu klasörü bulmak için https://steamcommunity.com/id/BURASI SENİN LİNKİN/tradeoffers/privacy adresine gir, burada trade linkin olacak trade linkinin içerisinde partner=123456789& adında bir rakam göreceksin. Bu rakam senin cs ayarlarının içinde bulundurduğu klasörün adı.
Bu klasörü bulunca içine gir. İçerisinde 730 klasörünü bulacaksın. Bu klasörün içindeki tüm dosyalar senin CS ayarlarını barındırıyor. Kopyalayıp, yeni bir hesaba geçtiğinde aynı işlemleri uygulayarak içine kopyalayabilirsin. Yeni hesabında 730 klasörü yoksa CS ye bir kere girmen gerektiği içindir.