Normaldir. Yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal olabilir. Soğutucu falan varsa sıkıntı çıkmaz. Eğer hiç termal macunu sürmediyseniz sürün.1-2 saatlik CS oyununda CPU 73-79 arası gidip geliyor.
Termal macun aldım sürmeye gerek var mı yoksa değerler normal mi?
Fazla bence benim işlemci 60 derece bile olmuyor. Sürmelisin macun.1-2 saatlik CS oyununda CPU 73-79 arası gidip geliyor.
Termal macun aldım sürmeye gerek var mı yoksa değerler normal mi?
Anca beğenmedim atıyorsun bi halt bildiğin yok.Normaldir. Yüksek ayarlarda oynuyorsanız normal olabilir. Soğutucu falan varsa sıkıntı çıkmaz. Eğer hiç termal macunu sürmediyseniz sürün.
Kime göre neye göre? Yazın yük altında 95 derece bile normal sayılırken bir de.Fazla bence benim işlemci 60 derece bile olmuyor. Sürmelisin macun.
Beğendim atacaktım. Yanlışlıkla beğenmedim attım.Fazla bence benim işlemci 60 derece bile olmuyor. Sürmelisin macun.
Anca beğenmedim atıyorsun bi halt bildiğin yok.
Konu sahibi stok fan mı kullanıyor soğutucu mu kullanıyor bilmiyorsun. Odasının hava sıcaklığını veya kasasının hava akışını bilmiyorsun. Her şeyi geçtim konu sahibinin hangi işlemciyi kullandığını bile bilmiyorsun. Bunları bilmeden normal olan bir sıcaklığı kendinkiyle karşılaştırıp fazla diyorsun. Daha da komiği kendi işlemcini de belirtmemen. Arkadaşlar beğenmedim atarak iyi yapmışlar.Anca beğenmedim atıyorsun bi halt bildiğin yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.