Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 Crossumun parlamasını istiyorum. Neredeyse hiç gözükmüyor. Ne yapmam lazım?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.776 Çözümler 25 Yer Adana 2 Ağustos 2024 #2 Cratiys dedi: Crossumun parlamasını istiyorum. Neredeyse hiç gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Saydamlık ayarıyla oynaman lazım crosshair ayarlarından.
Cratiys dedi: Crossumun parlamasını istiyorum. Neredeyse hiç gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Saydamlık ayarıyla oynaman lazım crosshair ayarlarından.
Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 izoo dedi: Saydamlık ayarıyla oynaman lazım crosshair ayarlarından. Genişletmek için tıkla... fullde saydamlık ne olduğunu biliyorum ama yinede gözükmüyor
izoo dedi: Saydamlık ayarıyla oynaman lazım crosshair ayarlarından. Genişletmek için tıkla... fullde saydamlık ne olduğunu biliyorum ama yinede gözükmüyor
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.776 Çözümler 25 Yer Adana 2 Ağustos 2024 #4 Cratiys dedi: Full'de saydamlık ne olduğunu biliyorum ama yine de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman internetten ya da oyun içinden başkasının crossunu alıp öyle ayarlayın kendinize göre.
Cratiys dedi: Full'de saydamlık ne olduğunu biliyorum ama yine de gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... O zaman internetten ya da oyun içinden başkasının crossunu alıp öyle ayarlayın kendinize göre.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 2 Ağustos 2024 #5 Cratiys dedi: Crossumun parlamasını istiyorum. Neredeyse hiç gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Cross'u atabilir misiniz? Ve kalınlığı veya dış çizgileri arttırabilirsiniz.
Cratiys dedi: Crossumun parlamasını istiyorum. Neredeyse hiç gözükmüyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Cross'u atabilir misiniz? Ve kalınlığı veya dış çizgileri arttırabilirsiniz.
Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #6 Cid_Kagenou dedi: Cross'u atabilir misiniz? Ve kalınlığı veya dış çizgileri arttırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CS:GO-mdwtl-mdxwc-365YW-CV6ay-fsldr Beyaz kullanıyorum bazı maplarda iyi bazılarında gözükmüyor.
Cid_Kagenou dedi: Cross'u atabilir misiniz? Ve kalınlığı veya dış çizgileri arttırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... CS:GO-mdwtl-mdxwc-365YW-CV6ay-fsldr Beyaz kullanıyorum bazı maplarda iyi bazılarında gözükmüyor.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 4 Ağustos 2024 #7 Cratiys dedi: CS:GO-mdwtl-mdxwc-365YW-CV6ay-fsldr Beyaz kullanıyorum bazı maplarda iyi bazılarında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi parlaklığınızı kısmanızı öneririm ama cross kodu yanlış sanırsam.
Cratiys dedi: CS:GO-mdwtl-mdxwc-365YW-CV6ay-fsldr Beyaz kullanıyorum bazı maplarda iyi bazılarında gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Oyun içi parlaklığınızı kısmanızı öneririm ama cross kodu yanlış sanırsam.
Cratiys Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #8 Cid_Kagenou dedi: Oyun içi parlaklığınızı kısmanızı öneririm ama cross kodu yanlış sanırsam. Genişletmek için tıkla... Pro oyuncuların canlı yayınlarını izleyince öyle gözükmüyor daha iyi görünüyor.
Cid_Kagenou dedi: Oyun içi parlaklığınızı kısmanızı öneririm ama cross kodu yanlış sanırsam. Genişletmek için tıkla... Pro oyuncuların canlı yayınlarını izleyince öyle gözükmüyor daha iyi görünüyor.