CS2'de CS:GO görüntüsü yapmak

AYATES

Centipat
Daha fazla  
Merhaba geçenlerde bir video karşıma çıktı, CS2 üzerinden konsola girildiğinde r_fullscreen_gama 3 yazımızı koyduktan sonra kapatıp çıkınca görüntünün bir miktar karardığını, görüntünün CS:GO'yu andıran bir şekle büründüğünü gördük. Ama ekran karardığı için oyuncular daha zor görülebileceğinden sizin de bir görüşünüzü alayım dedim.
Eski haline almak için:
r_fullscreen_gama 2.2

Son düzenleme:
ReShade bile denedim CS:GO görüntüsü almak için ama maalesef ne yaparsam yapayım eski görüntüyü alamadım.

ReShade bile denedim CS:GO görüntüsü almak için ama maalesef ne yaparsam yapayım eski görüntüyü alamadım.
Benim dediğim oyunun içinde konsoldan yapılıyor, dene istersen beğenmez isen düzeltirsin.

CS:GO mazide kaldı, sırf oyunu eskiye benzeteyim diye görünürlüğü bozamam.
Görünürlük ya da çözünürlük bozulmuyorki? Sadece gamma ayarını değiştirerek ekran kararıyor biraz.

Görünürlük dediğim çevrenin kararması, rakipleri uzaktan biraz daha zor seçebilme.
Ha anladım. Benimde konuyu açmamın sebebi o ekranın biraz kararması rakibi zor seçmeye neden olabiliyor kullanmak mantıklımı diye bir sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…