Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:55 #11 Rodwash dedi: Tam olarak en ucuzu ne bilmiyorum fakat benim ak anubis lejyonu field tested 6-7 dolarken 45-50 dolar oldu hocam siz düşünün. Hocam üstte yazdığım gibi düşük fiyatlılar düşmeyebilir bir garantisi yok şu an piyasanın. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım şaşırdım şu an vallahi.
Rodwash dedi: Tam olarak en ucuzu ne bilmiyorum fakat benim ak anubis lejyonu field tested 6-7 dolarken 45-50 dolar oldu hocam siz düşünün. Hocam üstte yazdığım gibi düşük fiyatlılar düşmeyebilir bir garantisi yok şu an piyasanın. Genişletmek için tıkla... Ne yapacağım şaşırdım şu an vallahi.
Rodwash Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 314 Çözümler 1 Pazartesi 19:56 #12 Fenerbahçelii dedi: Ne yapacağım şaşırdım şu an vallahi. Genişletmek için tıkla... Benim de pazar banı yeni kalktı satıyorum eşyaları şu an düşünüyorum yarın hepsi satılınca karar vereceğim hocam.
Fenerbahçelii dedi: Ne yapacağım şaşırdım şu an vallahi. Genişletmek için tıkla... Benim de pazar banı yeni kalktı satıyorum eşyaları şu an düşünüyorum yarın hepsi satılınca karar vereceğim hocam.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.286 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 19:59 #13 Rodwash dedi: Benim de pazar banı yeni kalktı satıyorum eşyaları şu an düşünüyorum yarın hepsi satılınca karar vereceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Oyun mu alsam bıçak mı kararsız kaldım.
Rodwash dedi: Benim de pazar banı yeni kalktı satıyorum eşyaları şu an düşünüyorum yarın hepsi satılınca karar vereceğim hocam. Genişletmek için tıkla... Oyun mu alsam bıçak mı kararsız kaldım.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.213 Makaleler 2 Çözümler 16 Pazartesi 21:23 #14 Rodwash dedi: Tam olarak en ucuzu ne bilmiyorum fakat benim ak anubis lejyonu field tested 6-7 dolarken 45-50 dolar oldu hocam siz düşünün. Hocam üstte yazdığım gibi düşük fiyatlılar düşmeyebilir bir garantisi yok şu an piyasanın. Genişletmek için tıkla... Binlerce bıçak takas banı bekliyor hocam düşmeme ihtimali yok. Düşük bir miktar olsa bile düşecek.
Rodwash dedi: Tam olarak en ucuzu ne bilmiyorum fakat benim ak anubis lejyonu field tested 6-7 dolarken 45-50 dolar oldu hocam siz düşünün. Hocam üstte yazdığım gibi düşük fiyatlılar düşmeyebilir bir garantisi yok şu an piyasanın. Genişletmek için tıkla... Binlerce bıçak takas banı bekliyor hocam düşmeme ihtimali yok. Düşük bir miktar olsa bile düşecek.