Woddrp Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 40TL bütçem var. CS2 için değerlenecek bir skin önerisi lazım.
Varteg Megapat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 487 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gazeteci 9 Temmuz 2023 #2 Her şeyi alabilirsin 40 TL`den bir kazanç bekleme.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 9 Temmuz 2023 #3 40 TL'den ne bekliyorsunuz ki bir de şu CS'den zengin olma hayali olanlar
Woddrp Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #4 notnow dedi: 40 TL'den ne bekliyorsunuz ki bir de şu CS'den zengin olma hayali olanlar Genişletmek için tıkla... Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Varteg dedi: Her şeyi alabilirsin 40 TL'den bir kazanç bekleme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
notnow dedi: 40 TL'den ne bekliyorsunuz ki bir de şu CS'den zengin olma hayali olanlar Genişletmek için tıkla... Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Varteg dedi: Her şeyi alabilirsin 40 TL'den bir kazanç bekleme. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 9 Temmuz 2023 #5 Woddrp dedi: Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Belki ben anlamıyorum ama 20 TL'ye cips bile gelmiyor 20 TL kazansan ne fark eder ki anlamıyorum.
Woddrp dedi: Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Belki ben anlamıyorum ama 20 TL'ye cips bile gelmiyor 20 TL kazansan ne fark eder ki anlamıyorum.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.306 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #6 40TL'ye aldığınız şey 60a çıksa satınca 8TL'sini komisyon alacak zaten Steam. Oyun alın oynayın
Woddrp Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #7 notnow dedi: Belki ben anlamıyorum ama 20 TL'ye cips bile gelmiyor 20 TL kazansan ne fark eder ki anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çiğ köfte fiyatları ne kadar uzun zamandır bakmadım belki bir şansa çiğ köfte yerim. bdrhncagriozdmrr dedi: 40TL'ye aldığınız şey 60a çıksa satınca 8TL'sini komisyon alacak zaten Steam. Oyun alın oynayın. Genişletmek için tıkla... Kapsül satın aldım 6 tane indirime girmişler 6 TL'ye düşmüş.
notnow dedi: Belki ben anlamıyorum ama 20 TL'ye cips bile gelmiyor 20 TL kazansan ne fark eder ki anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Çiğ köfte fiyatları ne kadar uzun zamandır bakmadım belki bir şansa çiğ köfte yerim. bdrhncagriozdmrr dedi: 40TL'ye aldığınız şey 60a çıksa satınca 8TL'sini komisyon alacak zaten Steam. Oyun alın oynayın. Genişletmek için tıkla... Kapsül satın aldım 6 tane indirime girmişler 6 TL'ye düşmüş.
notnow Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 461 9 Temmuz 2023 #8 Woddrp dedi: Çiğ köfte fiyatları ne kadar uzun zamandır bakmadım belki bir şansa çiğ köfte yerim. Kapsül satın aldım 6 tane indirime girmişler 6 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... Steam'den nakit çekebilior musunuz?
Woddrp dedi: Çiğ köfte fiyatları ne kadar uzun zamandır bakmadım belki bir şansa çiğ köfte yerim. Kapsül satın aldım 6 tane indirime girmişler 6 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... Steam'den nakit çekebilior musunuz?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.152 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #9 Woddrp dedi: 40TL bütçem var. CS2 için değerlenecek bir skin önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam Bronz Deko Eagle bakın 1 hafta önce yarı fiyatındaydı. 40 olmadan alın.
Woddrp dedi: 40TL bütçem var. CS2 için değerlenecek bir skin önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam Bronz Deko Eagle bakın 1 hafta önce yarı fiyatındaydı. 40 olmadan alın.
Bigby WoIf Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 516 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #10 Woddrp dedi: Kapsül satın aldım 6 tane indirime girmişler 6 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın, sakın gaza gelip açma.
Woddrp dedi: Kapsül satın aldım 6 tane indirime girmişler 6 TL'ye düşmüş. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın, sakın gaza gelip açma.