modycmmh Hectopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #21 Woddrp dedi: 40TL bütçem var. CS2 için değerlenecek bir skin önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bekleme 40 TL yatırım yapsan en fazla 55-60 tl fiyatına çıkar zaten sen onu satmak istesen Steam baya komisyon alıyor yani eski fiyatına yakın para elde edersiniz uzun lafın kısası 40 TL'ye yatırım yapamazsın
Woddrp dedi: 40TL bütçem var. CS2 için değerlenecek bir skin önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bekleme 40 TL yatırım yapsan en fazla 55-60 tl fiyatına çıkar zaten sen onu satmak istesen Steam baya komisyon alıyor yani eski fiyatına yakın para elde edersiniz uzun lafın kısası 40 TL'ye yatırım yapamazsın
Woddrp Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #22 notnow dedi: Steam'den nakit çekebilior musunuz? Genişletmek için tıkla... ByNoGame tarzı sitelerden evet. Nakit paraya dönüştürebilirsiniz.
notnow dedi: Steam'den nakit çekebilior musunuz? Genişletmek için tıkla... ByNoGame tarzı sitelerden evet. Nakit paraya dönüştürebilirsiniz.
axalicmne Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #23 yusuf0111 dedi: Şansısız biraz ya yine de bir beklentim yoktu zaten eğelencesine açtım profile bakarsan eğlencesine açtığımı anlayabilirsin. https://steamcommunity.com/id/BuyukUsta_oguzhan/ Genişletmek için tıkla... Karambit her şeyi açıklıyor hocam, profiliniz harikaymış darısı herkesin başına!
yusuf0111 dedi: Şansısız biraz ya yine de bir beklentim yoktu zaten eğelencesine açtım profile bakarsan eğlencesine açtığımı anlayabilirsin. https://steamcommunity.com/id/BuyukUsta_oguzhan/ Genişletmek için tıkla... Karambit her şeyi açıklıyor hocam, profiliniz harikaymış darısı herkesin başına!
Brave Heart Kilopat Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #24 Bence kar etmeye bakmayın. Nisan ayında M4A1-S | Emphorosaur-s skini'ni 90 TL'ye almıştım. Şu an da fiyatı 30 TL.
Bence kar etmeye bakmayın. Nisan ayında M4A1-S | Emphorosaur-s skini'ni 90 TL'ye almıştım. Şu an da fiyatı 30 TL.
AlpTwo Femtopat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #25 Bana göre kapsüller gayet mantıklı şansını deneyebilirsin.
Semig Picopat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #26 9 gün önce 355TL'ye sattığım M4A4 Neo Noir minimal wear şu an 655TL Kafamı Seveyim
urn4ga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 2.230 Çözümler 28 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer 11 Temmuz 2023 #27 Woddrp dedi: Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Onun yöntemi başka 30TL'lik oyun satın aldım kartlarla 60TL yaptım çok kolay bir şekilde.
Woddrp dedi: Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Onun yöntemi başka 30TL'lik oyun satın aldım kartlarla 60TL yaptım çok kolay bir şekilde.
bugraarslan08 Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 121 17 Ağustos 2023 #28 Woddrp dedi: Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam size önerim hatıra skinlerine bakın bir de pazarda satılan miktarı az olsun az da olsa kar edebilirsiniz.
Woddrp dedi: Zengin olma hayali değil de mesela 40 TL'den 60 TL'ye gibi bir şey düşündüm. Tamamdır hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam size önerim hatıra skinlerine bakın bir de pazarda satılan miktarı az olsun az da olsa kar edebilirsiniz.