CS2'de drop sistemi mi kalktı?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Seçkin aldım ve birkaç maç oynadım. Bana veya hiç birine kasa vs. düşmediğini gördüm. Drop sistemi kaldırıldı mı?

Drop sistemi yerine, her hafta 2 eşya seçme hakkınızın bulunduğu ayrı bir sistem eklendi. "Mağaza" kısmına girerek ödüllerinizi alabilirsiniz.

He, bide artık level atlayınca haftada 2 ödül düşüyor. 2019'daki o eski sistem kalkalı yıllar oldu. Her hafta 2 ödül hakkın var, belirli bir gün (Çarşamba) level atladığın zaman 2 ödül seçiyorsun. Bir kasa, bir skin ve sticker-grafiti oluyor genel olarak.

Çarşamba günü level atlama zorunluluğun yok. İstersen salı günü ödüllerini al, çarşamba sıfırlanıyor zaten.

Hayir kaldirilmadi daha dun kasa ve skin dusurdum. Level atlayinca (haftada 1 defa olmak uzere) mac sonunda onunuze bir ekran cikiyor, 4 item var (2 grafiti, 1 kasa, 1 skin) bu 4 itemden istediginiz 2 taneyi seciyorsunuz ve sizin oluyor.

Peki salı günü atladığım levelin ödülünü çarşamba alabiliyor muyum?

Peki salı günü atladığım levelin ödülünü çarşamba alabiliyor muyum?
Salı günü level atlarsanız ödülünüz gelir (eğer hiç almadıysanız) ve Çarşamba ödül hakkınız tekrar sıfırlanır. Yani hem salı hem çarşamba ödül alabilirsiniz. Tabi salı günü için ödül alabilmenizin tek şartı ondan önce ödül almamanız. Atıyorum pazartesi ödül aldıysanız Salı alamazsınız.

çarşamba günü yenilendiğinden emin miyiz hala almadığım 2 ödül gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…