CS2'de drop var

Daha fazla  
Arkadaşlar zırt pırt oyunuma drop giriyor. Oyunu oynayamaz oldum sürekli geri atıyor. İnternetten testlere baktım 6 pingim var. Oyun içi 50 ms gösteriyor. Çözüm nedir, yardımcı olur musunuz?

CS2 oyununu oynarken sürekli drop sorunu ile karşı karşıya kalıyorum internetten test yaptığımda pingim 6 ama oyuna girdiğimde 50 pinglere kadar çıkıyor bunu tamamen geçtim oyun içi sürekli drop giriyor aksiyonun tam ortasındayım adamı öldürüyorum bir bakıyorum aslında öldürmemişim beni tamamen geriye atıyor ve saçma sapan bir şekilde ölüyorum drop giriyor yani.

CS2 oyununu oynarken sürekli drop sorunu ile karşı karşıya kalıyorum internetten test yaptığımda pingim 6 ama oyuna girdiğimde 50 pinglere kadar çıkıyor bunu tamamen geçtim oyun içi sürekli drop giriyor aksiyonun tam ortasındayım adamı öldürüyorum bir bakıyorum aslında öldürmemişim beni tamamen geriye atıyor ve saçma sapan bir şekilde ölüyorum drop giriyor yani.

Oyundaki ping ile Speed testten yaptığın hız aynı olmaz zaten. Normal bir internetin varsa zaten 39-60 arası değerler normaldir. FPS değerlerin neler? Ayarların ve sistem özelliklerin nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı