Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 3 Dün 14:09 #1 Merhaba ekran kartı kullanımı ve voltaj değeri bana biraz düşük geldi, bu ekran kartı kullanımını ve voltaj değerini nasıl artırabilirim? (Ekran kartı: RX6600 XT, İşlemci: Ryzen 5 1600 AF, RAM: 2x8 3600 MHz.)
Merhaba ekran kartı kullanımı ve voltaj değeri bana biraz düşük geldi, bu ekran kartı kullanımını ve voltaj değerini nasıl artırabilirim? (Ekran kartı: RX6600 XT, İşlemci: Ryzen 5 1600 AF, RAM: 2x8 3600 MHz.)
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.809 Makaleler 6 Çözümler 556 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow Dün 14:17 #2 İşlemcini yükselterek ya da grafik ayarlarını yükselterek arttırabilirsin.
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 668 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:24 #3 Prime Ghost dedi: Merhaba ekran kartı kullanımı ve voltaj değeri bana biraz düşük geldi, bu ekran kartı kullanımını ve voltaj değerini nasıl artırabilirim? (Ekran kartı: RX6600 XT, işlemci: Ryzen 5 1600 AF, RAM: 2x8 3600 MHz.) Eki Görüntüle 2618600 Genişletmek için tıkla... CS2 zaten işlemci tabanlı bir oyun diye biliyorum.
Prime Ghost dedi: Merhaba ekran kartı kullanımı ve voltaj değeri bana biraz düşük geldi, bu ekran kartı kullanımını ve voltaj değerini nasıl artırabilirim? (Ekran kartı: RX6600 XT, işlemci: Ryzen 5 1600 AF, RAM: 2x8 3600 MHz.) Eki Görüntüle 2618600 Genişletmek için tıkla... CS2 zaten işlemci tabanlı bir oyun diye biliyorum.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 3 Dün 14:27 #4 Xantern dedi: İşlemcini yükselterek ya da grafik ayarlarını yükselterek arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xantern dedi: İşlemcini yükselterek ya da grafik ayarlarını yükselterek arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet işlemci tabanlı ama biraz daha kullanır diyordum, hikayeli oyunlardada bi test edeyim o zaman asıl sonucu görürüm diye tahmin ediyorum.
Xantern dedi: İşlemcini yükselterek ya da grafik ayarlarını yükselterek arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Xantern dedi: İşlemcini yükselterek ya da grafik ayarlarını yükselterek arttırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Evet işlemci tabanlı ama biraz daha kullanır diyordum, hikayeli oyunlardada bi test edeyim o zaman asıl sonucu görürüm diye tahmin ediyorum.
HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:32 #5 Prime Ghost dedi: Evet işlemci tabanlı ama biraz daha kullanır diyordum, hikayeli oyunlarda da bir test edeyim o zaman asıl sonucu görürüm diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Doku kalitesi en yüksektemi acaba
Prime Ghost dedi: Evet işlemci tabanlı ama biraz daha kullanır diyordum, hikayeli oyunlarda da bir test edeyim o zaman asıl sonucu görürüm diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Doku kalitesi en yüksektemi acaba
Wontyrex Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 668 Çözümler 1 Yer Adana / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:33 #6 Prime Ghost dedi: Evet işlemci tabanlı ama biraz daha kullanır diyordum, hikayeli oyunlarda da bir test edeyim o zaman asıl sonucu görürüm diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı kart var ama işlemci olarak 5800X kullanıyorum ona rağmen kart kullanımı yok işlemci genelde.
Prime Ghost dedi: Evet işlemci tabanlı ama biraz daha kullanır diyordum, hikayeli oyunlarda da bir test edeyim o zaman asıl sonucu görürüm diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı kart var ama işlemci olarak 5800X kullanıyorum ona rağmen kart kullanımı yok işlemci genelde.
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.237 Çözümler 3 Dün 14:37 #7 HopE1458 dedi: Doku kalitesi en yüksektemi acaba Genişletmek için tıkla... Ayarlar düşükde yükseğe çekince nedense Fps düşüyor ama dediğiniz gibi birde öyle deneyeyim.
HopE1458 dedi: Doku kalitesi en yüksektemi acaba Genişletmek için tıkla... Ayarlar düşükde yükseğe çekince nedense Fps düşüyor ama dediğiniz gibi birde öyle deneyeyim.
HopE1458 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:17 #8 Prime Ghost dedi: Ayarlar düşükde yükseğe çekince nedense FPS düşüyor ama dediğiniz gibi bir de öyle deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Yani benim aklıma bir o geliyor hocam mecbur ekran kartına yükleniyor
Prime Ghost dedi: Ayarlar düşükde yükseğe çekince nedense FPS düşüyor ama dediğiniz gibi bir de öyle deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Yani benim aklıma bir o geliyor hocam mecbur ekran kartına yükleniyor