CS2'de ekran kayması oluyor

mysteriis

Hectopat
Ekran çözünürlüğümü 1080x1080 yaptım ve ekran kaymış gibi görünüyor. İmleçin olduğu yeri değil de sol tarafında uzak bir yeri seçiyormuşum gibi gösteriyor. Sorun Alt Tab atıp geri döndüğümde oluyor.

(Görsel başka konudan alıntı konu)

Normal çözünürlüğüm 1920x1080, Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı yapmak işe yaramadı. Laptop kullanıyorum, başka monitörüm yok.

Oyundan çık gir yap olur olmazsa çık gir normal hale getirip bir daha 1080 1080 yap olur büyük ihtimalle.

Hocam bu bende de oluyor ben masaüstündeyim, geçici çözümüm var kaymış mouse ile beraber bir şekilde çözünürlük sayfasına girin ve kaymış mouse tam ekran yazının üstünde dururken enter basın, tek seferde olmayabiliyor ama birkaç kez denedikten sonra genelde düzeliyor çok sinir bozucu bir hata komple çözümünü maalesef bilmiyorum.

Yaptınız mı? Ne oldu.

Sorun alt tab atınca oluyor onuda bu şekilde çözüyorum her seferinde, çok alt tab atmamaya çalışıyorum. Kalıcı bir çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…