İyi sosyaller herkese. Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girip o elim ısındı diyebileceğim noktaya gelmesi çok uzun sürüyor ve o zamana kadar da beni deli ediyor diyebilirim. Bu konu hakkında bir tecrübesi ve çözümü olan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
İyi sosyaller herkese. Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girip o elim ısındı diyebileceğim noktaya gelmesi çok uzun sürüyor ve o zamana kadar da beni deli ediyor diyebilirim. Bu konu hakkında bir tecrübesi ve çözümü olan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
İyi Sosyaller herkese. Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girip o elim ısındı diyebileceğim noktaya gelmesi çok uzun sürüyor ve o zamana kadar da beni deli ediyor diyebilirim. Bu konu hakkında bir tecrübesi ve çözümü olan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.