CS2'de el geç ısınıyor

504117

Hectopat
İyi sosyaller herkese. Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girip o elim ısındı diyebileceğim noktaya gelmesi çok uzun sürüyor ve o zamana kadar da beni deli ediyor diyebilirim. Bu konu hakkında bir tecrübesi ve çözümü olan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller herkese. Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girip o elim ısındı diyebileceğim noktaya gelmesi çok uzun sürüyor ve o zamana kadar da beni deli ediyor diyebilirim. Bu konu hakkında bir tecrübesi ve çözümü olan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.
Aim haritalarinda oynarsan elin daha çabuk ısınır.

İyi Sosyaller herkese. Benim sorunum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna girip o elim ısındı diyebileceğim noktaya gelmesi çok uzun sürüyor ve o zamana kadar da beni deli ediyor diyebilirim. Bu konu hakkında bir tecrübesi ve çözümü olan arkadaşlar paylaşırsa çok mutlu olurum.

DM beni de deli ediyor bot kullananlar oluyor çok hile oluyor.

DM beni de deli ediyor bot kullananlar oluyor çok hile oluyor.

Deatmach SW yerinde takil.

Aim çalışması yap kaf hafızası oturduğunda elin geç ısınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı