Arkadaşlar uzun zamandır böyle bir hata ile karşılaşıyordum. Bu hatayı nasıl çözebilirim? Güvenlik duvarı ve antivirüs kapalı. Google'da arattığımda sorunun çözümünü bulamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 11'e geçtim artık sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Bu hatayla karşılaşanların sistemini Windows 11 64 Bit yapması lazım.
Steam ve oyunu bilgisayardan komple kaldırıp, oyunun kurulu yerinden ve regedit bölümünden bile çöp klasörleri silin ve baştan kurun. Belki böyle çözülür ama bilmiyorum.
Steam ve oyunu bilgisayardan komple kaldırıp, oyunun kurulu yerinden ve Regedit bölümünden bile çöp klasörleri silin ve baştan kurun. Belki böyle çözülür ama bilmiyorum.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Windows 11'e geçtim artık sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Bu hatayla karşılaşanların sistemini Windows 11 64 Bit yapması lazım.