G garrys Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 27 4 Eylül 2024 #1 FACEIT'te oyuna gir dediğimde yükleme ekranı geliyor ama hemen lobiye geri atıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?
FACEIT'te oyuna gir dediğimde yükleme ekranı geliyor ama hemen lobiye geri atıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?
legomerak Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 148 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 FACEIT'te maça girerken kod ile gir diye bir seçenek var oradan kodu kopyala konsola yapıştır belki çalışır. Artı 0 Eksi
FACEIT'te maça girerken kod ile gir diye bir seçenek var oradan kodu kopyala konsola yapıştır belki çalışır.
KS KS G garrys Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 27 4 Eylül 2024 #3 legomerak dedi: FACEIT'te maça girerken kod ile gir diye bir seçenek var oradan kodu kopyala konsola yapıştır belki çalışır. Genişletmek için tıkla... yok onu denedim yine aynı hatayı alıyorum Artı 0 Eksi
legomerak dedi: FACEIT'te maça girerken kod ile gir diye bir seçenek var oradan kodu kopyala konsola yapıştır belki çalışır. Genişletmek için tıkla... yok onu denedim yine aynı hatayı alıyorum
Zadvicaly Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #4 Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS G garrys Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 27 30 Kasım 2024 #5 Zadvicaly dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... maalesef Artı 0 Eksi