CS2'de farklı haritalarda nasıl oynanır?

Valeria

Hectopat
Arkadaşlar çok iyi bilmediğim için soruyorum. Ben görüyorum internette videolarda. Mesela oyunun kendi haritaları haricinde farklı farklı haritalarda oynuyorlar. Örneğin iceworld gibi awp_battle gibi haritalarda. Ben bu haritalarda başkalarıyla oynamayı bir türlü beceremedim. Nasıl gireceğim başkalarıyla.

Topluluk sunucularından bahsediyorsun sanırım o sunuculara girmek için internetten topluluk sunucusu IP'sini alıp konsoldan connect (IP) şeklinde baglanabılırsın otomatık daha kolay bir yoluda var oyun ana menusunde dunya sımgesı var oradanda topluluk sunucularına ulasabılırısn fakat cogu kısıde bozuk ayrıca konsolu kullanmanız ıcın once aktıflestırmenız lazım. Ayarlar menüsü ---> oyun sekmesinin altında oyun bölümünde geliştirici konsolunu etkinleştir. Şeklinde etkinleştirip ESC'nin altındaki tuşla konsola ulasabılırsın. Ayrıca (CS2 Topluluk Sunucuları | Türkiye) bu linktende TR topluluk sunucularının iplerine ulasabılırısn.

Şu an fark ettim attığım siteden direk bağlan tuşunuda kullanıp bağlanabilirisin. Yine de üstte yazdığım yöntemde işe yarayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…