CS2'de FPS 150'den 60'a düşüyor

investigator

Hectopat
RAM
Crucial 8 GB 3000 mHz
Ekran kartı
GTX 1650 Super
İşlemci
Intel i5-10400F
Sistemim ortalamanın azıcık üstü olmasına rağmen oyun sırasında sürekli FPS düşmesi yiyorum, 150'den 60'a 70'e keskin düşüşler oluyor ve sürekli olduğu için oyunuma aşırı etki ediyor. Sistemim aşağıda, çok yüksek ihtimalle RAM yetersizliğinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Şu anlık bir bütçem yok, parça almak yerine bu durumu çözümleyebilecek önerileriniz var mı?

Bu FPS düşmesi durumu birçok duruma bağlıdır; PC fan temizliği, sıcaklık değerleri (özellikle CPU),driverların güncelliği, arkada çalışan program sayısı vs.

Bu FPS düşmesi durumu birçok duruma bağlıdır; PC fan temizliği, sıcaklık değerleri (özellikle CPU),driverların güncelliği, arkada çalışan program sayısı vs.
Ben nedenini mi sormuşum çözüm önerisi istemişim bilerek falan mı yapıyorsunuz her konunun altında aynı şey şaka mısınız nesiniz ya bilmiyorsanız yazmayın birader konuya falan. Forumdan nefret ettirdiniz ya.

Ya reis ben sana başka nasıl yardımcı olayım? Bu sorunlar bu tarz kaynaklar yüzünden oluyor başka ne diyebilirim? Madem bu yazdığım problem kaynaklar PC inde yok e git PC ni yükselt o zaman , ne yapabilirim ben sana lamba cini değilim ki sana PC veya RAM yaratayım, çok meraklıysan problemini çözmeye git internetten RAM indir daha ne diyeyim ben sana.

Yav ben konu içerisinde sorunun neden kaynaklandığını mı sormuşum? Çözüm önerisi istemişim, senin de RAM'i rahatlatmak için sunabileceğin bir çözüm önerisi yoksa konunun altında ne işin var?

Yav ben konu içerisinde sorunun neden kaynaklandığını mı sormuşum? Çözüm önerisi istemişim, senin de RAM'i rahatlatmak için sunabileceğin bir çözüm önerisi yoksa konunun altında ne işin var?

Kardeşim sıkıntın filanmı var? İlkokul terk misin ne bu sinir yahu? Adama sana sebeplerini yazmış sen direk sallamaya başlamışsın kurallar olmasa sana bir şey derdimde neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…