Çözüldü CS2'de FPS düşmesi yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abdurrahmanakcay

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS2 de aylardan beri süregelen FPS düşmesi problemi yaşıyorum fakat ne yaptıysam düzeltemedim, FPS 110-120 arasında, %99 FPS ise 68-72 iken arada anlık 48'lere düşüp drop yiyor. Dikey eşitleme açık, düşük ve yüksek grafik ayarlarında denedim ekran kartı kullanım frekansı ile ilgili de değil sanırsam her şekilde anlık droplar yemeye devam ediyorum. yardımcı olabilecek biri var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da videosu.

Çözüm
CPU %30
GPU %60 bantlarında seyrediyor.
İnternetle alakası yok zaten FPS düşmesi yiyorum, bot sayısını artırıp azalttım fark yok.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, oyun bayağı akıcı hale geldi. CS2 Steam ayarlardan konsola -Vulkan yazınca düzeliyor.
Hiçbir kullanımın belli değil ki böyle anlayamazsın işlemci ekran kartı bellek internet ping süreleri gibi tüm değerleri tek tek kontrol etmen gerekli. Buradaki harita botlar olduğu için internet ile alakalı olma ihtimali neredeyse imkansız.

CPU %30
GPU %60 bantlarında seyrediyor.
İnternetle alakası yok zaten FPS düşmesi yiyorum, bot sayısını artırıp azalttım fark yok.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, oyun bayağı akıcı hale geldi. CS2 Steam ayarlardan konsola -Vulkan yazınca düzeliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Neredeyse 1 ay geçmiş ama sorayım dedim, bu ayar neyi değiştiriyor tam olarak?

Ek olarak bu kodu yazınca oyuna siyah barlar ekleniyor.(Ekranın sağ ve solunda).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…