steam kullanıcısı Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 FurMark testinde hiçbir sıkıntı yok ama oyunlarda saniyelik droplar yiyorum bunlar hikayeli oyunlarda çok az oluyor ama CS'de bildiğin oynanmıyor. Daha iki gün önce sıkıntı yoktu o zamandan beri oyun açmadım.
FurMark testinde hiçbir sıkıntı yok ama oyunlarda saniyelik droplar yiyorum bunlar hikayeli oyunlarda çok az oluyor ama CS'de bildiğin oynanmıyor. Daha iki gün önce sıkıntı yoktu o zamandan beri oyun açmadım.
T Tom2 Zeptopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 En son ne zaman termal bakımlarını yaptınız ? birde oyun içinde sıcaklaklık derecelerini paylaşabilirmisiniz
En son ne zaman termal bakımlarını yaptınız ? birde oyun içinde sıcaklaklık derecelerini paylaşabilirmisiniz
agok18 Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝙈𝙎𝙄 𝙂𝙀𝙁𝙊𝙍𝘾𝙀 𝙍𝙏𝙓 𝟯𝟬𝟲𝟬 / 𝙄𝟱 𝟭𝟮𝟰𝟬𝟬𝙁 / 𝙈𝙎𝙄 𝙋𝙍𝙊 𝙃𝟲𝟭𝟬𝙈-𝙀 / 𝙂𝙎𝙆𝙄𝙇𝙇 𝟭𝟲𝙂𝘽 𝙍𝘼𝙈 / 𝟱𝟬𝟬𝙂𝘽 𝙈.𝟮 𝙈𝙎𝙄 𝙎𝙋𝘼𝙉𝙏𝙄𝙏𝙐𝙈 Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Drop yiyorsan termal macunlara bakabilirsin kurumuş olabilir veya fanlarda toz birikmiş olabilir genelde FPS dropları ısıdan kaynaklanır.
Drop yiyorsan termal macunlara bakabilirsin kurumuş olabilir veya fanlarda toz birikmiş olabilir genelde FPS dropları ısıdan kaynaklanır.
steam kullanıcısı Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 Termal macunları 2 ay önce yaptırdım ve en yüksek grafikli oyunda bile 75 derecelerde.