MemOBeydO001 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 93 28 Nisan 2025 #1 CS2'den çıkıp örneğin 2-3 saat sonra tekrar girdiğimde oyunun grafik ayarları devamlı sıfırlanıyor. Bunun çözümü nedir? Artık gerçekten sıktı bu iş. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2025
CS2'den çıkıp örneğin 2-3 saat sonra tekrar girdiğimde oyunun grafik ayarları devamlı sıfırlanıyor. Bunun çözümü nedir? Artık gerçekten sıktı bu iş.
Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 MemOBeydO001 dedi: CS2'den çıkıp örneğin 2-3 saat sonra tekrar girdiğimde oyunun grafik ayarları devamlı sıfırlanıyor. Bunun çözümü nedir? Artık gerçekten sıktı bu iş. Genişletmek için tıkla... Kaydettiğine emin misin ayarladiktan sonra Artı 0 Eksi
MemOBeydO001 dedi: CS2'den çıkıp örneğin 2-3 saat sonra tekrar girdiğimde oyunun grafik ayarları devamlı sıfırlanıyor. Bunun çözümü nedir? Artık gerçekten sıktı bu iş. Genişletmek için tıkla... Kaydettiğine emin misin ayarladiktan sonra
KS KS MemOBeydO001 Kilopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 93 29 Nisan 2025 #3 Wanhogdalem dedi: Kaydettiğine emin misin ayarladiktan sonra. Genişletmek için tıkla... Nasıl kaydediyorum kaydetme yeri var mı? Artı 0 Eksi
Wanhogdalem dedi: Kaydettiğine emin misin ayarladiktan sonra. Genişletmek için tıkla... Nasıl kaydediyorum kaydetme yeri var mı?
Wanhogdalem Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #4 MemOBeydO001 dedi: Nasıl kaydediyorum kaydetme yeri var mı? Genişletmek için tıkla... Ekranın alt kısmında değişiklikleri uygula yazması lazim Artı 0 Eksi
MemOBeydO001 dedi: Nasıl kaydediyorum kaydetme yeri var mı? Genişletmek için tıkla... Ekranın alt kısmında değişiklikleri uygula yazması lazim