Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #1 Bir video gördüm ve böyle bir grafiklere sahipti, nasıl yapılır acaba? Bu da video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Bir video gördüm ve böyle bir grafiklere sahipti, nasıl yapılır acaba? Bu da video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 559 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #2 Yapmanızı önermiyorum. Bunun Valorant versiyonunda arkadaşımın hesabı banlanmıştı.
8 891548 Decipat Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 1.736 Makaleler 1 Çözümler 27 9 Nisan 2025 #3 Oyun dosyalarını değiştirerek yapılıyor hem artık çalışmaz sanırım. Ban sebebi olabilir. Boş yere ban yemeyin.
Oyun dosyalarını değiştirerek yapılıyor hem artık çalışmaz sanırım. Ban sebebi olabilir. Boş yere ban yemeyin.
Sydronic Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #4 nvidia profile inspector olması lazım onunla da sağlanıyordu sanki böyle doku ayarı.
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.132 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 9 Nisan 2025 #5 Eğer amacın fps değerlerinin yükselmesi ise bence bunu yapsan bir bir şey değişmeyecektir.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #6 Sydronic dedi: nvidia profile inspector olması lazım onunla da sağlanıyordu sanki böyle doku ayarı. Genişletmek için tıkla... nassıl yapılıyor f Muhammet1967 dedi: Eğer amacın fps değerlerinin yükselmesi ise bence bunu yapsan bir bir şey değişmeyecektir. Genişletmek için tıkla... ps için değil
Sydronic dedi: nvidia profile inspector olması lazım onunla da sağlanıyordu sanki böyle doku ayarı. Genişletmek için tıkla... nassıl yapılıyor f Muhammet1967 dedi: Eğer amacın fps değerlerinin yükselmesi ise bence bunu yapsan bir bir şey değişmeyecektir. Genişletmek için tıkla... ps için değil
Sydronic Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #7 Cluryhs dedi: nassıl yapılıyor f ps için değil Genişletmek için tıkla... Youtube üzerinden dediğimi yazıp aratırsan detaylar çıkacaktır.
Cluryhs dedi: nassıl yapılıyor f ps için değil Genişletmek için tıkla... Youtube üzerinden dediğimi yazıp aratırsan detaylar çıkacaktır.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #8 Sydronic dedi: YouTube üzerinden dediğimi yazıp aratırsan detaylar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2025
Sydronic dedi: YouTube üzerinden dediğimi yazıp aratırsan detaylar çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Bulamadım.
St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #9 Sydronic dedi: NVIDIA Profile Inspector olması lazım onunla da sağlanıyordu sanki böyle doku ayarı. Genişletmek için tıkla... CS2'de çalışmıyor sadece Fortnite'de çalışıyor denemiştim.
Sydronic dedi: NVIDIA Profile Inspector olması lazım onunla da sağlanıyordu sanki böyle doku ayarı. Genişletmek için tıkla... CS2'de çalışmıyor sadece Fortnite'de çalışıyor denemiştim.
Sydronic Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 96 Çözümler 1 9 Nisan 2025 #10 St1ckle dedi: CS2'de çalışmıyor sadece Fortnite'de çalışıyor denemiştim. Genişletmek için tıkla... Fortnite'da kullandığım için biliyordum bende CS2de de çalışır diye düşünmüştüm hatalı bilgi olmuş.
St1ckle dedi: CS2'de çalışmıyor sadece Fortnite'de çalışıyor denemiştim. Genişletmek için tıkla... Fortnite'da kullandığım için biliyordum bende CS2de de çalışır diye düşünmüştüm hatalı bilgi olmuş.