St1ckle Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 725 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2025 #11 Sydronic dedi: Fortnite'da kullandığım için biliyordum bende CS2'de de çalışır diye düşünmüştüm hatalı bilgi olmuş. Genişletmek için tıkla... Bu videodaki de daha çok bloom efekti gibi duruyor biraz detaylı incelediğimde.
Sydronic dedi: Fortnite'da kullandığım için biliyordum bende CS2'de de çalışır diye düşünmüştüm hatalı bilgi olmuş. Genişletmek için tıkla... Bu videodaki de daha çok bloom efekti gibi duruyor biraz detaylı incelediğimde.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #12 St1ckle dedi: Bu videodaki de daha çok bloom efekti gibi duruyor biraz detaylı incelediğimde. Genişletmek için tıkla... nasıl yapılır acaba
St1ckle dedi: Bu videodaki de daha çok bloom efekti gibi duruyor biraz detaylı incelediğimde. Genişletmek için tıkla... nasıl yapılır acaba
3 373513 Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 919 Çözümler 6 10 Nisan 2025 #14 Cluryhs dedi: Bir video gördüm ve böyle bir grafiklere sahipti, nasıl yapılır acaba? Eki Görüntüle 2466007 Bu da video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Unlost FPS bu
Cluryhs dedi: Bir video gördüm ve böyle bir grafiklere sahipti, nasıl yapılır acaba? Eki Görüntüle 2466007 Bu da video linki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Unlost FPS bu
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #15 373513 dedi: Unlost FPS bu Genişletmek için tıkla... Ama güzel gözüküyor ya
4 494138 Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 563 Çözümler 4 10 Nisan 2025 #16 Amacın FPS arttırmak da değilmiş, yapmanın bir anlamı yok. Oyun dosyalarını kurcalaman gerek ki bunun da sonu iyi bitmiyor genellikle.
Amacın FPS arttırmak da değilmiş, yapmanın bir anlamı yok. Oyun dosyalarını kurcalaman gerek ki bunun da sonu iyi bitmiyor genellikle.
Cluryhs Femtopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #17 494138 dedi: Amacın FPS arttırmak da değilmiş, yapmanın bir anlamı yok. Oyun dosyalarını kurcalaman gerek ki bunun da sonu iyi bitmiyor genellikle. Genişletmek için tıkla... güzel gözüküyor
494138 dedi: Amacın FPS arttırmak da değilmiş, yapmanın bir anlamı yok. Oyun dosyalarını kurcalaman gerek ki bunun da sonu iyi bitmiyor genellikle. Genişletmek için tıkla... güzel gözüküyor