G Galaxy2 Attopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 32 30 Mart 2024 #1 Takım olarak değil de kişi olarak soruyorum. Şu an dünyanın en iyisi kim? Var mı böyle bir istatistik? Xantares kaçıncı olur bu sıralamada?
Takım olarak değil de kişi olarak soruyorum. Şu an dünyanın en iyisi kim? Var mı böyle bir istatistik? Xantares kaçıncı olur bu sıralamada?
MertAli37 Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 694 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 Xantares dünkü maçta güncel forumunu gösterdi, çok paslanmış. Daha iyileri illaki vardır.
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 30 Mart 2024 #3 Galaxy2 dedi: Takım olarak değil de kişi olarak soruyorum. Şu an dünyanın en iyisi kim? Var mı böyle bir istatistik? Xantares kaçıncı olur bu sıralamada? Genişletmek için tıkla... En iyisi rank sıralamasında en yüksek olandır bence, ötesi berisi yok.
Galaxy2 dedi: Takım olarak değil de kişi olarak soruyorum. Şu an dünyanın en iyisi kim? Var mı böyle bir istatistik? Xantares kaçıncı olur bu sıralamada? Genişletmek için tıkla... En iyisi rank sıralamasında en yüksek olandır bence, ötesi berisi yok.
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #4 HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike Welcome to the leading Counter-Strike site in the world, featuring news, demos, pictures, statistics, on-site coverage and much much more! www.hltv.org
HLTV.org - The home of competitive Counter-Strike Welcome to the leading Counter-Strike site in the world, featuring news, demos, pictures, statistics, on-site coverage and much much more! www.hltv.org
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.175 Çözümler 14 30 Mart 2024 #5 Donk'un performansı son bir kaç aydır çok iyi. Şu anlık o olabilir.