S Senarita Femtopat Katılım 4 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #11 328914 dedi: Çok şanslısınız… Bize asla çıkmaz böyle şeyler 2-3 senedir seçkin sahibiyim. Parasını çıkarttım ancak düşen kasalar hep ucuz. Genişletmek için tıkla... Bence bu skinin çıkma ihtimali o kadar düşük değil. Çünkü çıkartabilen birkaç tane daha arkadaşım oldu. Umarım siz pahalı bir skin çıkarabilirsiniz
328914 dedi: Çok şanslısınız… Bize asla çıkmaz böyle şeyler 2-3 senedir seçkin sahibiyim. Parasını çıkarttım ancak düşen kasalar hep ucuz. Genişletmek için tıkla... Bence bu skinin çıkma ihtimali o kadar düşük değil. Çünkü çıkartabilen birkaç tane daha arkadaşım oldu. Umarım siz pahalı bir skin çıkarabilirsiniz
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.342 Makaleler 12 Çözümler 59 18 Nisan 2025 #12 Senarita dedi: Bence bu skinin çıkma ihtimali o kadar düşük değil. Çünkü çıkartabilen birkaç tane daha arkadaşım oldu. Umarım siz pahalı bir skin çıkarabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. Düşen en pahalı skin 1 dolardı ama dandirik bir şeydi, kasa olarak ise 2 dolarlık rüyalar ve kabuslar kasası düştü. Genelde benim haftalığım devrim kasası ve yılan kasasıyla dolu.
Senarita dedi: Bence bu skinin çıkma ihtimali o kadar düşük değil. Çünkü çıkartabilen birkaç tane daha arkadaşım oldu. Umarım siz pahalı bir skin çıkarabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Umarım hocam. Düşen en pahalı skin 1 dolardı ama dandirik bir şeydi, kasa olarak ise 2 dolarlık rüyalar ve kabuslar kasası düştü. Genelde benim haftalığım devrim kasası ve yılan kasasıyla dolu.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #13 Merhaba haftalık droptan the ascent Collection'dan AK-47 düştü 20 dolarlık satılırmı yoksa değerlenir mi?
Merhaba haftalık droptan the ascent Collection'dan AK-47 düştü 20 dolarlık satılırmı yoksa değerlenir mi?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #14 @VenomBey Değerlenmesi için herhangi bir neden yok. Zaman geçtikçe daha fazla kişiye düşecek, sayıları artacak. Hemen elden çıkartman en mantıklısı.
@VenomBey Değerlenmesi için herhangi bir neden yok. Zaman geçtikçe daha fazla kişiye düşecek, sayıları artacak. Hemen elden çıkartman en mantıklısı.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #15 wanetage dedi: @VenomBey Değerlenmesi için herhangi bir neden yok. Zaman geçtikçe daha fazla kişiye düşecek, sayıları artacak. Hemen elden çıkartman en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam
wanetage dedi: @VenomBey Değerlenmesi için herhangi bir neden yok. Zaman geçtikçe daha fazla kişiye düşecek, sayıları artacak. Hemen elden çıkartman en mantıklısı. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam