Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Merhaba haftalık drop çarşamba günü yenileniyor diye biliyorum fakat eşyaların üstünde alındı diyor. Hafta hala geçmediği için mi yoksa level atladıktan sonra alındı yazısı kaldırılacak mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2023
Merhaba haftalık drop çarşamba günü yenileniyor diye biliyorum fakat eşyaların üstünde alındı diyor. Hafta hala geçmediği için mi yoksa level atladıktan sonra alındı yazısı kaldırılacak mı?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 4 Ekim 2023 #2 İlk TP level atlayisinda 4 esya düsecek. 4'ünden 2'sini seçeceksiniz. Level atlayınca seçenekler açılcak ve değişecek. Son düzenleme: 4 Ekim 2023
İlk TP level atlayisinda 4 esya düsecek. 4'ünden 2'sini seçeceksiniz. Level atlayınca seçenekler açılcak ve değişecek.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 14 4 Ekim 2023 #3 Şu an alabilirsiniz. Exp'nin yanında drop işareti var. Level alınca seçenekleri sunacak.
Lewis_Hamilton Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 572 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 LinusTechTips dedi: İlk TP level atlayisinda 4 esya düsecek. 4'ünden ikisini seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben alındı yazısını görünce dedim hafta yenilenmedi herhalde.
LinusTechTips dedi: İlk TP level atlayisinda 4 esya düsecek. 4'ünden ikisini seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben alındı yazısını görünce dedim hafta yenilenmedi herhalde.
Arda321 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 1.167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 Hocam bugün gece 3'te yenilendi yani şimdi seviye atlarsaniz drop düşer.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.590 Çözümler 14 4 Ekim 2023 #6 Lewis_Hamilton dedi: Anladım hocam ben alındı yazısını görünce dedim hafta yenilenmedi herhalde. Genişletmek için tıkla... Ödülü aldığında drop işareti kalkıyor, alındı kısmı kafa karıştırıyor.
Lewis_Hamilton dedi: Anladım hocam ben alındı yazısını görünce dedim hafta yenilenmedi herhalde. Genişletmek için tıkla... Ödülü aldığında drop işareti kalkıyor, alındı kısmı kafa karıştırıyor.
maytmen Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #7 Çarşamba günleri yenileniyor.