CS2'de haftalık drop yenilenmiyor

arda2321

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, CS2'yi önceden oynadığım için Seçkin almıştım. Daha sonrasında oyunu sildim fakat geçen hafta salı günü geri yüklediğimde haftalık Drop'un yenilenmediğini fark ettim. Drop'ların salı değil, çarşamba günü yenilendiğini biliyorum. Çarşamba günü baktığımda da yenilenmemişti, bugün de yenilenmedi. Sizce sorun ne olabilir?

Merhaba, CS2'yi önceden oynadığım için Seçkin almıştım. Daha sonrasında oyunu sildim fakat geçen hafta salı günü geri yüklediğimde haftalık Drop'un yenilenmediğini fark ettim. Drop'ların salı değil, çarşamba günü yenilendiğini biliyorum. Çarşamba günü baktığımda da yenilenmemişti, bugün de yenilenmedi. Sizce sorun ne olabilir?
Hesabınız seçkin ise yenilenmeme ihtimali yok, Çarşamba sabaha karşı 4 de yenileniyor. Haftada bir kez alabiliyorsunuz.

Çarşamba gecesi yeni sezon güncellemesi vs. geldi onunla alakalı olabilir.

Yenilense bu konuyu açmam ve hesabım seçkin.
Doğrudur hocam size yalan söylüyorsunuz demedim. 10 yıldır CS:GO ve CS2 oynuyorum hiç böyle bir şey yaşamadım. Güncelleme ile ilgisi olabilir, eğer değilse drop yenilememesi imkansız.

Çarşamba gecesi yeni sezon güncellemesi vs. geldi onunla alakalı olabilir.

Doğrudur hocam size yalan söylüyorsunuz demedim. 10 yıldır CS:GO ve CS2 oynuyorum hiç böyle bir şey yaşamadım. Güncelleme ile ilgisi olabilir, eğer değilse drop yenilememesi imkansız.
Benimde başıma ilk defa geldi. Steam Support ile iletişime geçtim cevap bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı