CS2'de haksız Overwatch ban yemek

ezeltura22

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba CS2 ara sıra haftalık ödüller için ve kafa dağıtmak için giriyorum.
Bugün oyuna girdiğimde VAC ban yazısını gördüm profilimden bakınca Overwatch ban yediğimi gördüm.
3. parti yazılım kullanmıyorum Auto clicker bile hiçbir uygulama yok size en son oynadığım maçı atacağım.
Görüşlerinizi bekliyorum.
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-PyQUf-Phsn4-hJPpc-sFreC-CAhrM,
Not: Adminler forumda yeniyim bir hatam olursa kusura bakmayın.

Hocam maçı izleyebilme şansınız varsa izleyin zaten pek iyi oynayabilen biri değilim.

Hocam izliyorum şu an anlamadığım şu ovewatch CS:GO ile birlikte kaldırıldı CS2'ye daha gelmedi nasıl oluyor da Overwatch yiyebiliyosun onu anlamadım.

Nick ne hocam maçta ki.

Hocam izliyorum şu an anlamadığım şu ovewatch CS:GO ile birlikte kaldırıldı CS2'ye daha gelmedi nasıl oluyor da Overwatch yiyebiliyosun onu anlamadım.

Nick ne hocam maçta ki.
giv sum milkies hocam

Nick ne hocam maçta ki.
hocam bi benim başıma gelecek bir olay zaten bende anlamadım pc de 1 tane 3.cü parti uygulama yok

İzledim bir şey yok gibi hocam tek şansınız supporta yazıp beklemek başka çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…