CS2'de haksız Overwatch ban yemek

Hilecileri raporluyoruz hiç bir şey olmuyor. Hile yapmayana ban atıyorlar. Geçmiş olsun.

Oyun görüntülerini nasıl kaydediyorsun?

Şüpheli izleme sistemi yok diye kendinizi kandırmayın arkadaş. Yorum atmak için bir şeyler sallayıp atlamayın konuya lütfen. Son oynadığın maçtaki demo da senin daha önce hile kullanıp kullanmadığını veya başka maçın ortasın da hile açıp açmadığını nasıl bilebilirim? Haksız ban ve hatalı ban yok artık. Hile açan banı alır. Hesabının seçkin olması ve sürekli hile ile oyunu oynaman hesabına veya hesaplarına hep oyun yasaklanması uygulanacağı anlamına gelmiyor o senin kullandığın yazılım ile alakalı bir durum. İnternetten hile indirirsin enjekte edersin ilk maç arayışın da ana menü de VAC yasağı ile karşılaşırsın daha maça girmeden banlanan çok oyuncu var. Sistem düzgün çalışıyor öyle ya da böyle. Bir maç esnasın da hileci yüzünden maç nasıl iptal ediliyorsa aynı şekil uygulanan yasak da hileciyi buluyor.

Hocam hile açan insan niye burada haksız ban yedim diye konu açsın biz Valve miyiz ya da sitede Valve çalışanımı çıkacak buradan.

Aynısını 27 Mayıs ben yaşadım ve hala banım açılmıyor desteğe bir sürü mesaj bir sürü talep oluşdurdum tık yok hatta 3 gündür falan geri dönüş bile yok ne yaptın hocam? Büyük geçmiş olsun cidden seni şu anda anlıyorum umarım ikimizinde banı açılır karşıdan büyük ihtimalle VAC ban dalgası geliyor gelecek ay şu VAC netden falan dolayı o zamanlardada hesablar incelemeye alınıyor umarım haksız yere owervatch yiyen herkesin hesabı incelemeye alınır.

Hocam Valve yeni bir hile sistemine geçiyormuş 1 haftadır falan galiba değişim sürecinde olduğu için muhtemelen arada kaynadınız umarım kalkar banınız.

Hocam izliyorum şu an anlamadığım şu ovewatch CS:GO ile birlikte kaldırıldı CS2'ye daha gelmedi nasıl oluyor da Overwatch yiyebiliyosun onu anlamadım.

Nick ne hocam maçta ki.

Aynısını ben ve benden 4 gün önce kardeşim yedi ve kardeşimle aynı tarihde galiba bu arkadaşta yemiş kesinlikle haksız bir ban adım gibi eminim çünkü aynısını bende yaşadım ve bayağı ücüzü bir durum 12 Mayıs'dan main Mart'dan beridir yedek hesaba giriş yapmıyordum zaten şu sıralar yoğun olduğumdan dolayı oyunlarla pek fazla bağım kalmadı ve bir de Steam'i açınca görüyorum ki owervatch yemişim umarım kısa bir sürede açılır.

Hocam Valve yeni bir hile sistemine geçiyormuş 1 haftadır falan galiba değişim sürecinde olduğu için muhtemelen arada kaynadınız umarım kalkar banınız.

İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…