CS2'de hangi skinler değerlenir?

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
CS2'de değerlenecek AWP skinleri hangileri ve AK-47 anubisin lejyonu değerlenir mi?

"Bu skin parlıyor knk bu skin artacak uçacak knk" : CS2 atölyesi ile yapılan yeni bir skin CS1 atölyesiyle yapılan bir skini tokatlar geçer, parlıyor diye skin almak saçmalıktır.
Hocam size bir laf ederdim ama bana yakışmaz ve edecek yer burası değil. CS2'de skinler parlıyor, baya geride kalmışsın. Git bir bak siyah doygunluğu olan skinler nasıl parlıyor git bak.

Hocam size bir laf ederdim ama bana yakışmaz ve edecek yer burası değil. CS2'de skinler parlıyor, baya geride kalmışsın. Git bir bak siyah doygunluğu olan skinler nasıl parlıyor git bak.
Parladığını bende biliyorum, yatırım yaparken parlayıp parlamadığına bakmanız çok komiğime gitti.

Güzel olan, beğenilen her skin iş yapar. Dragon Lore'u müthiş yapan üzerindeki ejder. CS2 Olarak olaya bakmamak gerek.

CS2 motoru ile tasarlanan bir skin tokatlar geçer, parlıyor diye azıcık hype görünce artar sanıyorsunuz. CS2 ile beraber yeni kasalar ve yeni koleksiyonlar eklenecek.

Arkadaşım 3 liraya almıştı, şimdi 19 lira ve CS:GO'dan 2'ye en büyük çağ atlayan skin bence bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…