CS2'de hassasiyet ayarı aşırı düşük

limpeex

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bu konuyu daha önce sormuştum ancak herhangi bir cevap alamadım. Ben bundan 1.5 sene önce Glorious Model O ile CS2'de 800 DPI, 1.3 hassasiyet ayarı ile oynuyordum ve bu bana çok yavaş geliyordu. Daha sonra oyuna biraz ara verdim ve faremi değiştirdim. Tekrar oyuna başladığımda hassasiyet 800 DPI'dı ancak 1.3 hassasiyet inanılmaz hızlı geliyordu. 0.7'ye düşürdüm, hâlâ çok ama çok hızlı geliyordu. Birkaç ay bu şekilde oynadım, daha sonra tekrar ara verdim. Şimdi daha kaliteli bir fare satın aldım belki sorun farededir diye (VXE R1). Ancak durum hâlâ bu şekilde. Hassasiyeti düşüre düşüre 0.41'e kadar getirdim, oyunu bir türlü düzgün hassasiyetle oynayamıyorum. Az önce ölçümleri yaptım, 360 dereceyi 120 cm döndürerek tamamlayabiliyorum. Aslında bu çok ama çok yavaş bir değer ama ben fareyi çevirirken yorulmuyorum. Belki burada ne dediğimi tam olarak anlatamadım ancak demem gereken: herhangi bir monitör, ekran kartı sürücüsü veya yazılımsal bir problem ile karşı karşıya olup olmadığımı bilmek. Çünkü fareyi hızlı hareket ettirmiyorken gayet güzel geliyor hassasiyet ama hızlı hareket ettirmek istediğimde çok yavaşlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumu bende yaşadım başlarda 1600 DPI 1.2 oynuyordum sonra 0.8'e çektim bir ara yavaş geldi 0.9 yaptım sonra çok hızlı geldi gene 0.8 yaptım ama mikro hareketlerde zorlandığımı fark edince 0.6 ya çektim şu anda öyle oynuyorum(ama aimlabsde geniş flicklerin olduğu antremanlarda yavaş kalıyorum yakın mesafedeki toplara hızlıca Flick atabiliyorum ama geniş flick benide zorluyor). Sizde kablolu mouse ile 1.3 oynarken kablosuz farede 0.41 oynuyorsunuz. Bende kablolu oynarken çok daha yüksek senslerde oynuyordum sizin durum sensinizi oranlayamamak.Bir de hocam sadece bilek oynamak ile sadece kol oynamanın hem dezavantajı var hemde avantajı mesela kol ile oynarsanız mikrohareketleri daha rahat yaparsiniz ama geniş hareketlerde yavas kalırsınız yada safece bilek oynarsaniz mikroda zorlanırsınız fakat geniş hareketlerde kolay olur.Ben ikisinide kullanmaya çalışıyorum geniş hareketlerde bileğimi mikro hareketlerde kolumu kullanıyorum ve sensimi ona göre ayarladım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı