limpeex
Decapat
Daha fazla
Merhaba. Bu konuyu daha önce sormuştum ancak herhangi bir cevap alamadım. Ben bundan 1.5 sene önce Glorious Model O ile CS2'de 800 DPI, 1.3 hassasiyet ayarı ile oynuyordum ve bu bana çok yavaş geliyordu. Daha sonra oyuna biraz ara verdim ve faremi değiştirdim. Tekrar oyuna başladığımda hassasiyet 800 DPI'dı ancak 1.3 hassasiyet inanılmaz hızlı geliyordu. 0.7'ye düşürdüm, hâlâ çok ama çok hızlı geliyordu. Birkaç ay bu şekilde oynadım, daha sonra tekrar ara verdim. Şimdi daha kaliteli bir fare satın aldım belki sorun farededir diye (VXE R1). Ancak durum hâlâ bu şekilde. Hassasiyeti düşüre düşüre 0.41'e kadar getirdim, oyunu bir türlü düzgün hassasiyetle oynayamıyorum. Az önce ölçümleri yaptım, 360 dereceyi 120 cm döndürerek tamamlayabiliyorum. Aslında bu çok ama çok yavaş bir değer ama ben fareyi çevirirken yorulmuyorum. Belki burada ne dediğimi tam olarak anlatamadım ancak demem gereken: herhangi bir monitör, ekran kartı sürücüsü veya yazılımsal bir problem ile karşı karşıya olup olmadığımı bilmek. Çünkü fareyi hızlı hareket ettirmiyorken gayet güzel geliyor hassasiyet ama hızlı hareket ettirmek istediğimde çok yavaşlıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: