CS2'de hiç hile gelmemesi normal mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
14700hx
4070
32 GB RAM
1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Counter-Strike 2'de yaklaşık 115 saatim var ve sadece 1-2 kere hile denk geldi, o da basit eğlencede. %95 rekabetçi oynuyorum ama hiç hile gelmedi. Herkes deli gibi hile var diyor ama bana gelmedi. Şans mı?
(Seçkinim yok.)

Counter-Strike 2'de yaklaşık 115 saatim var ve sadece 1-2 kere hile denk geldi, o da basit eğlencede. %95 rekabetçi oynuyorum ama hiç hile gelmedi. Herkes deli gibi hile var diyor ama bana gelmedi. Şans mı?
(Seçkinim yok.)
Genelde yüksek ranklarda gelir ondan.

4K saatim var toplasan 10 kere hileye denk gelmişimdir. Bizim Türk oyuncular fazla ağlak.
Tek türkler mi hileden yakınıyor?

Basit eğlencede hile olayınıda anlayamazsın zaten hocam genelde 2-3 arkadaş girerseniz zaten ölünce diğer tarafıda gördüğünüz için info verebiliyor arkadaşlarınız, hileli gibi oluyor .Ama rekabetçi modunda gelmemesi biraz şans işi.

(Seçkinim yok.)

Genelde valocular sürekli hile var diyor ama bana da 1-2 tane geldi en fazla. Bu kesin hiledir dediğimiz adamları daha dikkatli izleyince sadece iyi oynadıkları için hile gibi gözüktüğünü görebiliyorum.

Tek Türkler mi hileden yakınıyor?

Yani hoşunuza gitsin gitmesin 34 yaşyındayım 10 yaşımdan beri CS oynuyorum ve FACEIT 9 level, CS:GO'da globaldim ve şu an 25k seçkinim var. Bu 25 senelik süreçte yeni ya da yeteneksiz oyuncuların genel olarak karşılaştığı iyi oyunculara karşı hemen "hile" dayatması gerçeğini değiştirmiyor "hile" denilen 10 kişiden 2'si hiledir. Kendi oyunlarımda ve arkadaşlarımında her şeye hile demesinden biliyorum ayrıca Türkler bu konuda 2X ağlak.

Ayrıca eklemek istiyorum;

Bu söylemlerimin arkasında durmamın sebebi "high elo" oyuncusu olduğum içindir belki gerçekten Low eloda hile kaynıyor olabilir ve hileler high eloya gelmeden yaptırımla karşılaştığı için bizlere pek denk gelmiyor.

Şu oyunda hile sorunu olmadığı savunan, oyunda hile olmadığı savunan insan samimi değildir. Nedensiz yere oyunu savunma yapıyordur. Emin olun ki bu oyunda düşündüğünüzden bile daha fazla hile var. Bazıları o kadar yeteneksiz ki hileyle bile iyi oynayamıyorlar ve göze batmıyor. Ek siteler aracılığıyla Steam'den bildirimi geliyor ve ban yediklerini görüyorum bazen, zaten takımımda olduğunda da kendim anlayabiliyorum.

25 yıllık CS oyuncusu olmanız söylediklerinizi doğru yapmaz. "High elo" falan da değilsiniz 9 level olduğunuzu söylemişsiniz. Premier 25K zaten başlı başına hiçbir şey ifade etmiyor hilelerden ve sistemin kendisinden dolayı. Genelde Dust 2 maçlarında karşıya Türk geldiği oluyor, fazla vurunca "hile" diyenler bana denk gelmedi CS2'den beri. Bu oyunda böyle insanların olmadığını mı gösterir? Gereksiz uzun cevap verdiğimi düşünüyorum ancak yine de yazmak istedim.

İfadeler: fiu

Tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…