Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ağustos 2024 #1 Counter-Strike 2 oyununda hilecileri oyundan soğutmak için kışkırtıyorum. Yabancı olmalarına dikkat ediyorum ama dava vesaire yiyebilir miyim? (kışkırtmak derken bayağı bayağı ağır şeyler)
Counter-Strike 2 oyununda hilecileri oyundan soğutmak için kışkırtıyorum. Yabancı olmalarına dikkat ediyorum ama dava vesaire yiyebilir miyim? (kışkırtmak derken bayağı bayağı ağır şeyler)
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.307 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Ağustos 2024 #2 Bayağı bayağı ağır şeyler derken?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2024 #3 Oyunda hiç bir şekilde ban yemessin merak etme. Önüne geçen hile açıyor zaten Anti-Cheat sistemi yok ki oyunda
Oyunda hiç bir şekilde ban yemessin merak etme. Önüne geçen hile açıyor zaten Anti-Cheat sistemi yok ki oyunda
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Tavsiyem biraz daha ağır yap bari içinde kalmasın
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ağustos 2024 #5 glikojen dedi: Bayağı bayağı ağır şeyler derken? Genişletmek için tıkla... Hakaret anlamında. Daryl1dx dedi: Oyunda hiçbir şekilde ban yemessin merak etme. Önüne geçen hile açıyor zaten anti-cheat sistemi yok ki oyunda Genişletmek için tıkla... Ban yemek değil ban yesem de sorun olmaz. Sorum "Türk birisi vesaire gelse hile açsa ben de bilmeden hakaret etsem dava yer miyim"
glikojen dedi: Bayağı bayağı ağır şeyler derken? Genişletmek için tıkla... Hakaret anlamında. Daryl1dx dedi: Oyunda hiçbir şekilde ban yemessin merak etme. Önüne geçen hile açıyor zaten anti-cheat sistemi yok ki oyunda Genişletmek için tıkla... Ban yemek değil ban yesem de sorun olmaz. Sorum "Türk birisi vesaire gelse hile açsa ben de bilmeden hakaret etsem dava yer miyim"
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.307 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Ağustos 2024 #6 Hakaret için uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki milli değerlere küfür ederseniz uğraşırlar.
BaliCgen Picopat Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 glikojen dedi: Hakaret için uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki milli değerlere küfür ederseniz uğraşırlar. Genişletmek için tıkla... Zuka desek nolur
glikojen dedi: Hakaret için uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki milli değerlere küfür ederseniz uğraşırlar. Genişletmek için tıkla... Zuka desek nolur
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ağustos 2024 #8 glikojen dedi: Hakaret için uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki milli değerlere küfür ederseniz uğraşırlar. Genişletmek için tıkla... O zaman kafam rahat. Teşekkür ederim.
glikojen dedi: Hakaret için uğraşacaklarını sanmıyorum. Belki milli değerlere küfür ederseniz uğraşırlar. Genişletmek için tıkla... O zaman kafam rahat. Teşekkür ederim.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.307 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Ağustos 2024 #9 BaliCgen dedi: Zuka desek nolur Genişletmek için tıkla... Bir şey demezler