CS2'de hile bitmeyebilir

Seçkin misin? Seçkin de hile daha az. Pek denk gelmiyor bana.
Seçkinim.
Bana 1 kere denk geldi o da maç iptal oldu. Bence çok abartıyorlar. Sadece rakipleri iyi.
Abartı durumu yok, bu oyuncuların isminin başında animasyonlu şekilde cs2 hilesi satan sitenin adı yazıyor atompremium.com şeklinde.

Oyunda anti hileye dair bir şey yok, aynı VAC aynı hikaye.

Seçkinim.

Abartı durumu yok, bu oyuncuların isminin başında animasyonlu şekilde cs2 hilesi satan sitenin adı yazıyor atompremium.com şeklinde.

Oyunda anti hileye dair bir şey yok, aynı VAC aynı hikaye.
Hileciler zamanla banlanır.

"Abi anlık ban atıyo VAC" "Sen seçkin değilsindir" "Oynamayı öğren sen bilmiyorsun"
Forumda bana bu lafları söyleyenleri bulup bu videoları göstermek istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef hilelerin arkası kesilmiyor, mevlana açana denk gelmedim fakat hala legit oynamaya çalışan bir sürü hileci var. Ben de açıkçası hile sisteminin geliştirildiğini düşünmüyorum, oyun daha yeni ve bir çok açığı mevcut bu yüzden kolay kolay arkası kesilmeyecek gibi. Özellikle de seçkin modunda. Faceit oynamayı tercih ediyorum orda hile ile karşılaşma ihtimali daha düşük.

Abi hile bitmez, bitmeyecek. Vallahi yanarım, beni günlerce aşağılayan o CS fanboylarına bu videoları gösteremediğime yanarım.

Resimden baktım da bu şekilde oynayanlar neden oynuyor? Maddi bir kazançlarımı var?
Muhtemelen rank kasıp hesap satıyorlardır ben de hiç anlamıyorum, hile ile oyun oynamak ne gibi keyif verebilir . Faceit'de hadi ödül havuzu Faceit Puanı gibi nedenler var ciddi paralar kazanılabilir orda ama daha gelişmiş hile önleme sistemleri ve hızlı dönüt verdiği için çok uzun sürmüyor hile ile olan maceraları .

Bu resmi görünce bende neden oynuyorlar o zaman oyunu diye merak ettim. CS gibi bir oyunda bunu yapsam beynime hakaret ediyormuşum gibi hissederim.

Hiçbir Online oyunda, hilenin tamamıyla biteceğini söyleyebilmek mümkün değil. Valorant'ın çok iyi anti cheat sisteminde bile hileler denk gelebiliyor.

CS 2 de anti hile sistemi yok cidden yok adam hile yapıyor açık açık report atıyorsun aylar sonra hala oyunda bir gün ben de deneyeceğim ne kadar sürede banlanıyoruz çok merak ediyorum veya hiç banlanmıyoruz belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…