EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.596 Çözümler 7 28 Haziran 2023 #11 Zuux dedi: Hileyi açtığı an ban yeme mevzusu tam olarak ne o zaman. Genişletmek için tıkla... VAlodada var hocam güzel bir özellik CS2'de gelecek diyorlardı durum nedir tam bilmiyorum. EmirElibol dedi: VAlodada var hocam güzel bir özellik CS2'de gelecek diyorlardı durum nedir tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hile açıldığı an ban yenilmez hocam sistemin yabancı dosyayı algılaması ve işlem yapması biraz zaman alır mac içindeki raporlamalar bu süreyi kısaltabilir tam bilmiyorum.
Zuux dedi: Hileyi açtığı an ban yeme mevzusu tam olarak ne o zaman. Genişletmek için tıkla... VAlodada var hocam güzel bir özellik CS2'de gelecek diyorlardı durum nedir tam bilmiyorum. EmirElibol dedi: VAlodada var hocam güzel bir özellik CS2'de gelecek diyorlardı durum nedir tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hile açıldığı an ban yenilmez hocam sistemin yabancı dosyayı algılaması ve işlem yapması biraz zaman alır mac içindeki raporlamalar bu süreyi kısaltabilir tam bilmiyorum.
xEgel Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 1.963 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #12 CS2 çıkınca tahminime göre 2-3 hafta pek hile olmaz sonralarda hileler artabilir.