Khanix Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #1 Selam herkese. CS2'de HWID ban var mıdır? Yani oyunculara HWID ban atar mı? Diğer bir sorum ise IP ban var mı?
Selam herkese. CS2'de HWID ban var mıdır? Yani oyunculara HWID ban atar mı? Diğer bir sorum ise IP ban var mı?
FLeX57 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 54 Yer İcadiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #2 Yok maalesef. Artı 0 Eksi
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2024 #3 Khanix dedi: Selam herkese. CS2'de HWID ban var mıdır? Yani oyunculara HWID ban atar mı? Diğer bir sorum ise IP ban var mı? Genişletmek için tıkla... HWID ban yoktur. IP ban' da yok sanırım. Ama topluluk sunucularında olabilir. Artı 0 Eksi
Khanix dedi: Selam herkese. CS2'de HWID ban var mıdır? Yani oyunculara HWID ban atar mı? Diğer bir sorum ise IP ban var mı? Genişletmek için tıkla... HWID ban yoktur. IP ban' da yok sanırım. Ama topluluk sunucularında olabilir.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 844 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #4 Khanix dedi: Selam herkese. CS2'de HWID ban var mıdır? Yani oyunculara HWID ban atar mı? Diğer bir sorum ise IP ban var mı? Genişletmek için tıkla... Hile açmayın. İnsanlara, emeklerine ve size yazık. Oynayamıyorsanız oynamayın. Sadece hesaba ban atıyorlar. Artı 0 Eksi
Khanix dedi: Selam herkese. CS2'de HWID ban var mıdır? Yani oyunculara HWID ban atar mı? Diğer bir sorum ise IP ban var mı? Genişletmek için tıkla... Hile açmayın. İnsanlara, emeklerine ve size yazık. Oynayamıyorsanız oynamayın. Sadece hesaba ban atıyorlar.
KS KS Khanix Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 179 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #5 OutemuX dedi: Hile açmayın. İnsanlara, emeklerine ve size yazık. Oynayamıyorsanız oynamayın. Sadece hesaba ban atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hile açmayacaktım. Rekabetçi maçıma hile gelmişti ve report ettim. Bu yüzden nasıl bir ban yer diye konu açtım merak ettiğim için. Artı 0 Eksi
OutemuX dedi: Hile açmayın. İnsanlara, emeklerine ve size yazık. Oynayamıyorsanız oynamayın. Sadece hesaba ban atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hile açmayacaktım. Rekabetçi maçıma hile gelmişti ve report ettim. Bu yüzden nasıl bir ban yer diye konu açtım merak ettiğim için.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 844 Çözümler 11 Yer İstanbul 23 Haziran 2024 #6 Khanix dedi: Hile açmayacaktım. Rekabetçi maçıma hile gelmişti ve report ettim. Bu yüzden nasıl bir ban yer diye konu açtım merak ettiğim için. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Hesabı gider bilgisayara birşey olmaz olsa da çok kolay kaldırılır o ban. CS'nin hile koruması ortada çünkü. Artı 0 Eksi
Khanix dedi: Hile açmayacaktım. Rekabetçi maçıma hile gelmişti ve report ettim. Bu yüzden nasıl bir ban yer diye konu açtım merak ettiğim için. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam. Hesabı gider bilgisayara birşey olmaz olsa da çok kolay kaldırılır o ban. CS'nin hile koruması ortada çünkü.