O buton hala çalışmıyor ancak farklı bir yol keşfettim. Silah sayfasını aşağıya kaydırdığınızda satış grafiğinin altında farklı fiyatlardaki ilanları bulunuyor. O ilanlarda görünen inceleme butonuna bastığınızda silahı inceleyebiliyorsunuz.Kaç gündür bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözümünü bulabildin mi?
Pazarda desen seçerken oyunda görmek istediğimde oyunu açıyor fakat inceleme ekranı çıkmıyor. Envanterimdeki desenlere oyunda incele dediğimde açılıyor fakat diğerlerinde ana menüde kalıyor.
O buton hala çalışmıyor ancak farklı bir yol keşfettim. Silah sayfasını aşağıya kaydırdığınızda satış grafiğinin altında farklı fiyatlardaki ilanları bulunuyor. O ilanlarda görünen inceleme butonuna bastığınızda silahı inceleyebiliyorsunuz.Kaç gündür bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözümünü bulabildin mi?
Bazılarında çıkartma olduğundan olabilir ama eğer öyleyse yukarıdaki işlevsiz butonu kaldırmaları gerekirdi.Bu yeni gelen bir şey galiba. Aşağı inip spesifik olarak öğeyi incele demen lazım. Daha mantıklı olmuş.
Bazılarında çıkartma olduğundan olabilir ama eğer öyleyse yukarıdaki işlevsiz butonu kaldırmaları gerekirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.