Çözüldü CS2'de incele çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

moco391

Centipat
Daha fazla  
Pazarda desen seçerken oyunda görmek istediğimde oyunu açıyor fakat inceleme ekranı çıkmıyor. Envanterimdeki desenlere oyunda incele dediğimde açılıyor fakat diğerlerinde ana menüde kalıyor.

Çözüm
Kaç gündür bende aynı sorunu yaşıyorum bir çözümünü bulabildin mi?
O buton hala çalışmıyor ancak farklı bir yol keşfettim. Silah sayfasını aşağıya kaydırdığınızda satış grafiğinin altında farklı fiyatlardaki ilanları bulunuyor. O ilanlarda görünen inceleme butonuna bastığınızda silahı inceleyebiliyorsunuz.
Pazarda desen seçerken oyunda görmek istediğimde oyunu açıyor fakat inceleme ekranı çıkmıyor. Envanterimdeki desenlere oyunda incele dediğimde açılıyor fakat diğerlerinde ana menüde kalıyor.

O buton hala çalışmıyor ancak farklı bir yol keşfettim. Silah sayfasını aşağıya kaydırdığınızda satış grafiğinin altında farklı fiyatlardaki ilanları bulunuyor. O ilanlarda görünen inceleme butonuna bastığınızda silahı inceleyebiliyorsunuz.

Çözüm
Bazılarında çıkartma olduğundan olabilir ama eğer öyleyse yukarıdaki işlevsiz butonu kaldırmaları gerekirdi.

Birkaç gun içinde kaldırılırsa anlarız nedeni ama bilgi için sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…