bakober Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 282 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu?
Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu?
Fırtına958 Zeptopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Vac ban atabilir.
beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Haziran 2024 #3 bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Reportlanmazsa olmaz. Reportlansa da çok bir şey olmaz. Babana selamlarımı ilet.
bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Reportlanmazsa olmaz. Reportlansa da çok bir şey olmaz. Babana selamlarımı ilet.
MaviEkran126 Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 3 Yer Kırklareli Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB. Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Ruslar bize o kadar söverken bu kelime yanında hafif kalır.
bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Ruslar bize o kadar söverken bu kelime yanında hafif kalır.
gtapinktony Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 624 Çözümler 4 28 Haziran 2024 #5 bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum ama ayıp etmiş .
bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum ama ayıp etmiş .
furkan3318 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.185 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 Yani aklına gelemeyecek kadar kötü küfür ettiğim oldu hiç bir sorun yaşamadım.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.409 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #7 MaviEkran126 dedi: Hiçbir şey olmaz. Ruslar bize o kadar söverken bu kelime yanında hafif kalır. Genişletmek için tıkla... Araplar.
MaviEkran126 dedi: Hiçbir şey olmaz. Ruslar bize o kadar söverken bu kelime yanında hafif kalır. Genişletmek için tıkla... Araplar.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 4.962 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #8 Ben hile kullanan embesillere bildiğiniz bilmediğiniz bütün hakaretleri ediyorum, sıkıntı yok yani.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.529 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #9 Birinin babası, birinin kuzeni, birinin arkadaşı. Hiç kendisi olumsuz bir eylemde bulunana denk gelemedik bugüne kadar.
Birinin babası, birinin kuzeni, birinin arkadaşı. Hiç kendisi olumsuz bir eylemde bulunana denk gelemedik bugüne kadar.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.443 Çözümler 23 Yer İstanbul 28 Haziran 2024 #10 bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak ban yersin Steam hesabında silinir. (!)
bakober dedi: Babam benim hesabımda oynarken dalgasına ırkçı kelime kullanmış. Sadece bir kere. İyi iş siyahi gibi. Bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Kalıcı olarak ban yersin Steam hesabında silinir. (!)