bakober Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 282 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #11 wanetage dedi: Birinin babası, birinin kuzeni, birinin arkadaşı. Hiç kendisi olumsuz bir eylemde bulunana denk gelemedik bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç öyle kelimeler kullanmam hatta yazmıyorum direkt chate. Sadece Info falan veriyorum. Adam öyle çat diye yazınca ağzım açık kaldı.
wanetage dedi: Birinin babası, birinin kuzeni, birinin arkadaşı. Hiç kendisi olumsuz bir eylemde bulunana denk gelemedik bugüne kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiç öyle kelimeler kullanmam hatta yazmıyorum direkt chate. Sadece Info falan veriyorum. Adam öyle çat diye yazınca ağzım açık kaldı.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #12 Adam emniyet pinini çekmiş gibi,ALLAH'u EKBER diye saldıra saldıra,döne döne geliyor hile ile. O banlanmıyor hocam. Sana hiçbir şey olmaz
Adam emniyet pinini çekmiş gibi,ALLAH'u EKBER diye saldıra saldıra,döne döne geliyor hile ile. O banlanmıyor hocam. Sana hiçbir şey olmaz