CS2'de ısınmayı eğlenceli hale getirebilmek için öneriler

Talha1220

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12.Nesil İntel i5 12400F
Geforce RTX 3060
8+8 16 GB RAM
512 GB P3 SSD
CS2'de 1 veya 1 buçuk saat boyunca ısınma antrenmanı yapmayı eğlenceli bir hale getirmek için öneriniz var mı?

Ben çoğunlukla ısınmak için ölüm maçını tercih ediyorum hem ısınıyorum hem sarıyor.

Evet ama orada birkaç maç sonra sadece pompalı, oto veya hafif makineli çekenler var yani o yüzden insanı oyunu bir daha açılmayacak şekilde kapatası geliyor.

Ayrıca seçkin sunucu olmadığı için seviye kasılamıyor yani boş boş tarıyorlar.

Evet ama orada birkaç maç sonra sadece pompalı, oto veya hafif makineli çekenler var yani o yüzden insanı oyunu bir daha açılmayacak şekilde kapatası geliyor.

Ayrıca seçkin sunucu olmadığı için seviye kasılamıyor yani boş boş tarıyorlar.

Her yerden bir anda adam çıkabiliyor ve onlara ani refleksler göstermek çok geliştiriyor. Öyle insanlar daha kolay ölüyor sadece odaklan ve kafasına vur onun dışında müziğini açıp atölye haritalarında bot vurabilirsin.

Her yerden bir anda adam çıkabiliyor ve onlara ani refleksler göstermek çok geliştiriyor. Öyle insanlar daha kolay ölüyor sadece odaklan ve kafasına vur onun dışında müziğini açıp atölye haritalarında bot vurabilirsin.

Attölye haritalarında müzik açmayı çok denedim ama artık oda sarmıyor. Ama madem öyle ölüm maçı deneyebilirim.

1.5 saat ısınma değil, pişirme oluyor biraz. O sürede sürekli adam vurmak yerine utility çalışmak, demo izlemek vs. yapıp en fazla 30dk'lık bir ısınma rutini yaparsanız oyunda çok daha iyi gelişeceğinizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı