Çözüm CS2'de jitter sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sansi.salvo_0

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar merhabalar öncelikle, bu jitter durumu çok sinir bozucu ve illet bir şey. Rank macimda sürekli jitter problemiyle karşı karşıya kalıyorum. 1600 elolardan 1300'e kadar düştüm, yeni yeni toparladik 3 arkadaş. Ben bu jitter sorununu çözdüm sizlerle de paylaşmak istiyorum. Öncelikle modem kapat aç yapın sonrasında oyunu açın. CS'nin kendi ayarlarında paket kaybını/ağ gecikmesi diye bı ayar var, ona girip büyük ihtimal sizde "yok" seçeneğinde olacaktır onu 1 veya 2 tik yapın, ondan sonra oyuna girin. Eğer yine sorun olur ise konsola rate 1000000 yazın ve tekrar deneyin, sorun çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhabalar öncelikle, bu jitter durumu çok sinir bozucu ve illet bir şey. Rank macimda sürekli jitter problemiyle karşı karşıya kalıyorum. 1600 elolardan 1300'e kadar düştüm, yeni yeni toparladik 3 arkadaş. Ben bu jitter sorununu çözdüm sizlerle de paylaşmak istiyorum. Öncelikle modem kapat aç yapın sonrasında oyunu açın. CS'nin kendi ayarlarında paket kaybını/ağ gecikmesi diye bı ayar var, ona girip büyük ihtimal sizde "yok" seçeneğinde olacaktır onu 1 veya 2 tik yapın, ondan sonra oyuna girin. Eğer yine sorun olur ise konsola rate 1000000 yazın ve tekrar deneyin, sorun çözülecektir.
Hocam size ek bir iki çözüm daha sunayım. Modeminizde QoS varsa internet hızınızın 5 mb altına sabitlerseniz çok daha stabil bir ping alırsınız. Ayrıca ChatGPT yardımıyla bir kaç ayar daha yapmıştım bende işe yaradı belki sizin de işinize yarar. Aygıt yöneticisi üzerinden ağ bağdaştırıcıları > Realtek PCIe GbE Family Controller'a girip
Wake on Magic Packet
Wake on Pattern Match
Wake on Pattern Match by Ping Pattern
Gigabit Lite
Energy Efficient Ethernet
Offload ayarları
Bu ayarları kapattığımda jitter büyük ölçüde düşüş gösterdi.

Hocam bu jitter olayının Frame time ile alakası var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı