Artimenner3
Centipat
Daha fazla
Oyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS düşmesi takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.
RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16 GB RAM.
Şuan için cs2 rezillik valveyi övenler var yok valve işini bilir yok şöyle yok böyle yahu eski cs de bile 12 yılda hitbox sorununu çözemediler 64 tickten 128 e geçemediler... Şimdide cs2 çıkardılar düşük grafikte oynamak istiyorsun görüntü çöp illa yüksek oynayacaksın, dikkatinizi çekerim grafik diyorum çözünürlükten bahsetmedim henüz... çözünürlüğe gelince eski csyi 1280x960 4:3 formatında oynuyordum cs2 dede aynını yaptım aboooo çöp oldu oyun iğrenç ötesi oldu... Nasıl kasıyor anlatamam i5 10600k rtx 2080 ti daha nasıl bi sistem ister bu oyun? Yok optimizasyon sorunu düzelir deniyor ben hiiic sanmıyorum bu kadar hata nasıl düzeltilecekse... Cs2 ile ciddi düzeltmeler yapmazlarsa büyük kan kaybeder şuan indirip oynamayın soğursunuz... Valve pişmanlıktır...Oyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS drop takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.
RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16GB RAM.
Oyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS düşmesi takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.
RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16 GB RAM.
Şu an için CS2 rezillik Valve'yi övenler var yok Valve işini bilir yok şöyle yok böyle yahu eski CS de bile 12 yılda hitbox sorununu çözemediler 64 tickten 128'e geçemediler... Şimdide CS2 çıkardılar düşük grafikte oynamak istiyorsun görüntü çöp illa yüksek oynayacaksın, dikkatinizi çekerim grafik diyorum çözünürlükten bahsetmedim henüz... Çözünürlüğe gelince eski CS'yi 1280x960 4:3 formatında oynuyordum CS2 dede aynısını yaptım aboooo çöp oldu oyun iğrenç ötesi oldu... Nasıl kasıyor anlatamam i5 10600K RTX 2080 Ti daha nasıl bir sistem ister bu oyun? Yok optimizasyon sorunu düzelir deniyor ben hiiic insanmıyorum bu kadar hata nasıl düzeltilecekse... CS2 ile ciddi düzeltmeler yapmazlarsa büyük kan kaybeder şu an indirip oynamayın soğursunuz... Valve pişmanlıktır...
Ryzen 5 5600X + RTX 3060 = 250fps maximum ile 75fps minimum. Hocam bi bilgisayarına baktır çünkü normal değilOyunda rezalet bir FPS düşüşü yaşadım. Sürekli FPS drop takılmalar ve rezalet ötesi bir FPS değeri alıyorum. 20-30 FPS falan alıyorumdur. Diğer oyunculara sorduğumda 200-300 veya daha düzgün FPS alanlar varmış. Sizde de anormal derecede donma takılma ve FPS kaybı var mı? Bende oyun şu an oynanmayacak derecede FPS kaybı yaratıyor.
RTX 2060 OC, R5 3500, Samsung SSD, 16GB RAM.
Şuan için cs2 rezillik valveyi övenler var yok valve işini bilir yok şöyle yok böyle yahu eski cs de bile 12 yılda hitbox sorununu çözemediler 64 tickten 128 e geçemediler... Şimdide cs2 çıkardılar düşük grafikte oynamak istiyorsun görüntü çöp illa yüksek oynayacaksın, dikkatinizi çekerim grafik diyorum çözünürlükten bahsetmedim henüz... çözünürlüğe gelince eski csyi 1280x960 4:3 formatında oynuyordum cs2 dede aynını yaptım aboooo çöp oldu oyun iğrenç ötesi oldu... Nasıl kasıyor anlatamam i5 10600k rtx 2080 ti daha nasıl bi sistem ister bu oyun? Yok optimizasyon sorunu düzelir deniyor ben hiiic sanmıyorum bu kadar hata nasıl düzeltilecekse... Cs2 ile ciddi düzeltmeler yapmazlarsa büyük kan kaybeder şuan indirip oynamayın soğursunuz... Valve pişmanlıktır...
Ryzen 5 5600X + RTX 3060 = 250fps maximum ile 75fps minimum. Hocam bi bilgisayarına baktır çünkü normal değil
CS2 Nasıl olmuş?
Selamlar. Bildiğiniz gibi artık açık beta CS2'ya geçtik ve bununla beraber Inferno Remake geldi. Ama asıl konu direk yeni oyunumuz olan CS2. Oyun nasıl olmuş tarafsız bir şekilde anlatacağım; • 1 - CS2 nedir? CS2 yeni bir oyun olmakla beraber Source 2 motorunu kullanan bir oyun. Yeni Map'ler...www.technopat.net
Bi oku istersen neler düzelmiş bu yeni gelen
Senin bu sistemle aldığın fps normal yani? Ya oyun ne bilmiyorsun ya hiiic anlamıyorsunRyzen 5 5600X + RTX 3060 = 250fps maximum ile 75fps minimum. Hocam bi bilgisayarına baktır çünkü normal değil
CS2 Nasıl olmuş?
Selamlar. Bildiğiniz gibi artık açık beta CS2'ya geçtik ve bununla beraber Inferno Remake geldi. Ama asıl konu direk yeni oyunumuz olan CS2. Oyun nasıl olmuş tarafsız bir şekilde anlatacağım; • 1 - CS2 nedir? CS2 yeni bir oyun olmakla beraber Source 2 motorunu kullanan bir oyun. Yeni Map'ler...www.technopat.net
Bi oku istersen neler düzelmiş bu yeni gelen oyun ile.
Bundan bahsediyorum kardeşim...150 200 arası ama oyun akıcı değil.
Ayrıca hitbox berbat sadece hedeflenen bu hitboxlar düzeldi ama hedefe ulaşılamadı kaç maç attın bilmiyrm rankin ne onuda bilmiyrm biraz çıkışmis olabilirim kusura bakma çünkü bu oyun beni sinir etti mermiler berbat kardeşim hitbox falan sıfır... Birde senin o sistemle o fpsler immmmmkansiz sende bir baktir kardeşim...Ryzen 5 5600X + RTX 3060 = 250fps maximum ile 75fps minimum. Hocam bi bilgisayarına baktır çünkü normal değil
CS2 Nasıl olmuş?
Bi oku istersen neler düzelmiş bu yeni gelen oyun ile.
Bende 3050ti var ben niye alamıyom hangi ayarlarda oynuyorsun?3050m ile 150+Fps alıyorum.
Low FSR kapalı. Eğer hala düşükse nvdia reflex ide kapat.Bende 3050ti var ben niye alamıyom hangi ayarlarda oynuyorsun?